Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Transformarea distribuției: puterea soluției software complete și integrate (ERP, SFA, xVAN, WMS, BI și e-Commerce)

Date: 16-02-2024
Author: Alina Răfoi

Companiile de distribuție joacă un rol esențial în lanțul de aprovizionare, iar menținerea competitivității în peisajul afacerilor moderne necesită utilizarea unor tehnologii avansate. O astfel de abordare de tip game-changer este utilizarea unei soluții complete și integrate ERP, SFA, xVAN, WMS, BI și e-Commerce. În această postare pe blog, vom explora beneficiile soluției software complete și integrate pentru companiile de distribuție.

[citește mai mult...]

Impactul tehnologiei de ultimă generație asupra gestiunii stocurilor

Date: 06-10-2023
Author: Alina Răfoi

Gestiunea eficientă a stocurilor poate aduce oricărei companii un avantaj competitiv important. Gestiunea stocurilor este un aspect foarte important pentru afacerile care comercializeaza produse fizice. O gestionare eficienta a stocurilor reduce costurile operaționale, îmbunătățește satisfactia clientilor și crește profitabilitatea.

[citește mai mult...]

Preluați controlul în depozitul dumneavoastră! 5 metode prin care vă ajută soluțiile WMS de la BITSoftware.

Date: 05-05-2023
Author: Alina Răfoi

Condițiile economice actuale determină comercianții să acorde o importanță ridicată înțelegerii și satisfacerii nevoilor clienților. Acest lucru presupune și ca produsele pe care ei le cer sa fie livrate la timp și în cele mai bune condiții.

[citește mai mult...]

[ebook] Planificați și organizați operațiunile din depozit cu soluții WMS flexibile și scalabile

Date: 30-03-2023
Author: Alina Răfoi

Logistica are un rol crucial în activitatea firmelor, aflându-se într-o conexiune permanentă cu producția, vânzarea, marketingul și servirea clienților. Prin organizarea unei activități logistice eficiente, această funcție va putea aduce o contribuție reală la creșterea rentabilității firmei. Logistica ocupă în cadrul companiei o poziție unică ce-i permite sa coordoneze relațiile care influențează atât fluxul de informații, cât și pe cel de bunuri, având ca scop final executarea comenzilor primite. Termenul de logistică este preluat din domeniul militar și reprezintă unul din elementele esențiale atât pentru o organizare eficientă, cât și pentru o mai bună productivitate a tuturor elementelor dintr-un angrenaj.

[citește mai mult...]

Soluții WMS flexibile și extensibile pentru depozite profitabile

Date: 16-03-2023
Author: Alina Răfoi

Un depozit automatizat aduce o creștere a performanței și o scădere a costurilor. Procesarea comenzilor, gestiunea stocurilor, optimizarea spațiului de depozitare și trasabilitatea end-to-end nu mai reprezintă o problemă pentru un depozit care a înțeles că investiția într-un sistem WMS modern, flexibil și extensibil înseamnă, de fapt, o creștere a profitabilității.

[citește mai mult...]

Creșteți profitabilitatea în logistică și distribuție cu soluțiile software potrivite

Date: 15-03-2023
Author: Alina Răfoi

La nivel mondial distribuția a devenit un sector economic deosebit de dinamic, iar comerțul în sine a suferit mutații pe toate planurile, diversificând metodele de vânzare și formele de distribuție. Principalele fenomene care au generat aceasta “mutație” sunt:

[citește mai mult...]

[Infografic] 5 beneficii pe care le aduce un sistem WMS în depozit

Date: 27-10-2022
Author: Camelia Mihai

Report Linker estimează că în Europa piața de soluții WMS va avea o rată medie de creștere de 15,9% pe an, de la 687,6 mil dolari în 2018 la 2504,6 mil dolari în 2027. 

[citește mai mult...]

Transformarea digitală a afacerii - Îmbunătățește-ți activitatea!

Date: 19-08-2019

 

Un element important al transformării digitale este digitalizarea și automatizarea proceselor în cadrul companiei. O provocare majoră este identificarea sistematică a potențialului de digitalizare în procesele de afaceri, în funcție de planurile de dezvoltare ale companiei, nevoile de automatizare, eficientizarea costurilor și planificarea resurselor companiei necesare susținerii dezvoltării.

[citește mai mult...]

Fonduri europene pentru extinderea și modernizarea capacității de producție alături de soluții ERP, CRM, BI sau WMS

Date: 10-02-2017
Author: Alina Răfoi

 

Și anul acesta companiile mici și mijlocii își pot crește profitabilitatea și maximiza potențialul în afaceri prin intermediul finanțărilor europene.

[citește mai mult...]

De ce să alegi un sistem de Warehouse Management (WMS)?

Date: 01-07-2016
Author: Loredan Covaci



În contextul actual al evoluției economice, ideea achiziționării unui sistem WMS a devenit din ce in ce mai populară și printre companiile care nu dețin neapărat un sistem complex de depozitare, cu suprafețe și rulaje mari, dar și pentru companiile cu un număr mare de clienți și cu volume mici de rulaj.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...