Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Pentru optimizarea activității în depozit, FluxVision  este alegerea ideală

Date: 28-02-2023
Author: Alina Răfoi

Succesul companiilor de distribuție depinde de acuratețea și eficiența informațiilor, de controlul costurilor și satisfacția clienților.  

Permanenta presiune impusă de clienți impun implementarea și utilizarea unui sistem de management în cadrul depozitelor, care să permită automatizarea proceselor de efectuare a operațiunilor de recepție, livrare și inventariere.

[citește mai mult...]

[Infografic] 7 motive pentru care soluția ERP nu aduce beneficiile așteptate

Date: 23-02-2023
Author: Camelia Mihai

Implementarea și utilizarea unui sistem ERP nu reprezintă o garanție pentru utilizarea eficientă a acestuia. Descoperiți în infograficul de mai jos 7 cele mai des întâlnite motive pentru care soluția ERP nu aduce beneficiile așteptate și aflați cum să vă îmbunătățiți procesele de business evitând aceste greșeli.

[citește mai mult...]

Automatizarea fluxurilor de lucru în depozit cu ajutorul sistemului FluxVision WMS

Date: 14-02-2023
Author: Alina Răfoi

Presiunea care se pune pe companiile de servicii logistice din partea clienților este din ce în ce mai mare. Pentru a face față provocărilor și solicitărilor clienților, dar și să puteți rămâne competitivi în timp ce oferiți servicii de calitate, aveți nevoie de soluții de automatizare, care să vă ajute nu doar să livrați comenzile la timp, ci și să anticipaţi şi să vă adaptaţi cu uşurinţă la cererea în continuă schimbare. 

[citește mai mult...]

Socrate Salarii vă ajută să fiți mereu la zi cu modificările legislative

Date: 07-02-2023
Author: Alina Răfoi

Nu mai este pentru nimeni o noutate că fiecare final și început de an să vină cu noi modificări legislative. Nici începutul lui 2023 nu ne-a dezamăgit și a venit cu modificări legislative importante, pe care am reușit deja să le acoperim cu cea mai nouă versiune Socrate Salarii lansată la finalul lunii ianuarie. 

[citește mai mult...]

[Infografic] 7 beneficii ale digitalizării companiilor

Date: 02-02-2023
Author: Camelia Mihai

Ați citit și ați auzit vorbindu-se despre digitalizare, dar nu vă este încă foarte clar ce beneficii ar putea avea aceasta pentru compania din care faceți parte? Descărcați infograficul pentru top 7 cele mai importante beneficii ale digitalizării cu ajutorul soluțiilor de business de la BITSoftware!

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...