Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Creșteți profitabilitatea depozitului în 5 pași

Date: 09-02-2024
Author: Alina Răfoi

Zona de distribuție și logistică a crescut exponențial în ultimii an. Pe măsură ce comerțul omnichannel a crescut, s-au deschis mai multe depozite, crescând concurența pe piață. Într-o industrie în plină expansiune și în creștere rapidă, cu o creștere dramatică a concurenței, multe depozite se confruntă cu dificultăți în ceea ce privește extinderea sau chiar menținerea profitabilității. Găsiți în materialul următor 5 pași prin care depozitele își pot atinge obiectivele și-și pot îmbunătăți profitabilitatea.

[citește mai mult...]

Ce înseamnă o implementare rapidă de WMS?

Date: 17-07-2023

Am auzit de multe ori întrebarea: Ce este o implementare rapidă de WMS?

[citește mai mult...]

Factori cheie care pot face diferența între succes și eșec în cazul unei implementări de software

Date: 08-06-2023

Se spune că brandul vinde. Și, deși nu este fals, acest lucru nu este nici în totalitate adevărat, cel puțin nu în toate domeniile. Iar dacă ne referim la domeniul aplicațiilor de business - WMS, ERP, TMS, CRM, SFA etc., funcționalitățile pe care le are produsul reprezintă 50% din succesul unei implementări. Fără îndoială funcționalitățile sunt importante, dar nu suficiente.

[citește mai mult...]

[Webinar] Anul eficienței. Reduceți costurile și creșteți profitabilitatea depozitului cu FluxVision WMS

Date: 30-05-2023
Author: Alina Răfoi

Dacă vă confruntați cu dificultăți de urmărire a stocului, cu erori de livrare, cu lipsa de vizibilitate și sunteți dependenți de procese manuale, acest webinar vi se adresează!

Joi, 15 iunie 2023 de la ora 11:00, în cadrul webinarului Anul eficienței - Reduceți costurile și creșteți profitabilitatea depozitului cu FluxVision WMS, BITSoftware vă invită să descoperiți cum puteți obține un depozit mai eficient și mai profitabil.

Înregistrați-vă la Webinar

[citește mai mult...]

Amenajarea depozitului, un punct critic pentru performanță

Date: 25-05-2023

Una din problemele de care m-am lovit la diverse implementări de WMS a fost amenajarea depozitului, care este un element critic în performanța acestuia. Furnizorii de rafturi au ca scop să vândă rafturi, așa că atunci când prezintă unui client un proiect de mobilare, acesta are o schemă care are cât mai multe locații de stocare. Ceea ce pare a fi un avantaj la prima vedere, până când se dă drumul la activitate și se constată faptul că nu a rămas suficient spațiu la sol.

[citește mai mult...]

Ghidarea operatorilor în depozit cu FluxVision WMS

Date: 11-05-2023

Oricine are un depozit știe că de multe ori, atunci când se livrează marfă, muncitorii pierd timp căutând marfa prin depozit, sau, chiar dacă știu unde se află marfa, nu parcurg depozitul în ordinea ideală și mai fac câte un drum înapoi pentru că au uitat să ia un produs.

[citește mai mult...]

O implementare de Warehouse Management System (WMS) reușită începe obligatoriu cu o analiză bună

Date: 09-05-2023

În procesul de implementare al FluxVision WMS, metodologia nu specifică doar obligativitatea analizei ci oferă și câteva șabloane, care ghidează procesul de analiză pentru a se asigura faptul că au fost luate în considerare toate aspectele relevante înainte de implementare.

[citește mai mult...]

Reducerea costurilor prin dimensionarea și urmărirea continuă a stocurilor

Date: 07-03-2023
Author: Alina Răfoi

Una din cele mai importante sarcini a departamentului de achiziții este aceea de a reduce costurile prin optimizarea stocurilor. Un task nu atât de ușor, pentru că trebuie jonglat în permanență și evitat atât suprastocul, cât și rupturile de stoc. O linie fină și un echilibru destul de dificil de menținut, fără un proces de urmărire și optimizare continuă.

[citește mai mult...]

Pentru optimizarea activității în depozit, FluxVision  este alegerea ideală

Date: 28-02-2023
Author: Alina Răfoi

Succesul companiilor de distribuție depinde de acuratețea și eficiența informațiilor, de controlul costurilor și satisfacția clienților.  

Permanenta presiune impusă de clienți impun implementarea și utilizarea unui sistem de management în cadrul depozitelor, care să permită automatizarea proceselor de efectuare a operațiunilor de recepție, livrare și inventariere.

[citește mai mult...]

Automatizarea fluxurilor de lucru în depozit cu ajutorul sistemului FluxVision WMS

Date: 14-02-2023
Author: Alina Răfoi

Presiunea care se pune pe companiile de servicii logistice din partea clienților este din ce în ce mai mare. Pentru a face față provocărilor și solicitărilor clienților, dar și să puteți rămâne competitivi în timp ce oferiți servicii de calitate, aveți nevoie de soluții de automatizare, care să vă ajute nu doar să livrați comenzile la timp, ci și să anticipaţi şi să vă adaptaţi cu uşurinţă la cererea în continuă schimbare. 

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...