Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Noutăți FieldBook AgriApps

Date: 18-11-2020
Author: Alina Răfoi

Avem o toamnă foarte bogată. Nimic nu ne-a împiedicat din a veni cu soluții și funcționalități noi pentru clienții noștri. Acum a venit vremea să anunțăm că avem o serie de noutăți pentru FieldBookAgriApps cu care ne propunem să transformăm și mai mult peisajul agriculturii digitale și să continuăm să facilitam accesul la o profitabilitate mai mare și o agricultură mai sustenabila pentru fermieri.

[citește mai mult...]

Descoperiți SocrateRM - noua soluție de Resource Management de la BITSoftware

Date: 11-11-2020
Author: Ioana Boie

Suntem bucuroși să anunțăm lansarea noii soluții de Resource Management - SocrateRM  - pentru a cărei dezvoltare am dedicat pasiune și energie în ultimii 2 ani.

 

SocrateRM se adresează companiilor care gestionează diferite tipuri de proiecte, lucrează cu echipe la mai multe proiecte simultan și doresc să minimizeze pierderile prin alocarea optimă a resurselor.

[citește mai mult...]

Fluxuri mai rapide prin integrarea soluției ERP cu aplicațiile firmelor de curierat

Date: 09-11-2020
Author: Alina Răfoi

 

În general, majoritatea afacerilor au și o componentă de vânzare online. Deși în ultimii ani comerțul online a avut parte de o creștere constantă, cu creșteri importante în perioada sărbătorilor și de Black Friday, pandemia a creat premisele unei creșteri spectaculoase, ceea ce face vitală existența fluxurilor de comunicare cât mai rapide între fiecare business și furnizorul de servicii de curierat.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...