Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Soluțiile de Business Intelligence în cloud, un must-have pentru afacerile moderne

Date: 27-08-2019
Author: Alina Răfoi

Rata de adopție a soluțiilor cloud crește de la an la an, iar această strategie nu este privită ca un lux, ci ca necesitate pentru companiile care își doresc să rămână competitive și să se diferențieze de ceilalți.

 

Potrivit unui studiu realizat în anul 2018 de către BARC, tehnologia cloud are cel mai mare impact asupra soluțiilor de Business Intelligence, fiind urmată de Big Data, AI și IoT. Pentru că vechile soluții BI vor fi încet încet depășite, companiile încep de acum să ia în calcul investiții în soluții de ultimă generație, care să poată să țină pasul cu ritmul de creștere și cu nevoile lor. Soluțiile BI în cloud sunt înzestrate cu atribute precum flexibilitate și agilitate, ceea ce le face să facă față perfect schimbărilor.

[citește mai mult...]

Transformarea digitală a afacerii - Îmbunătățește-ți activitatea!

Date: 19-08-2019

 

Un element important al transformării digitale este digitalizarea și automatizarea proceselor în cadrul companiei. O provocare majoră este identificarea sistematică a potențialului de digitalizare în procesele de afaceri, în funcție de planurile de dezvoltare ale companiei, nevoile de automatizare, eficientizarea costurilor și planificarea resurselor companiei necesare susținerii dezvoltării.

[citește mai mult...]

Determinați rentabilitatea consumatorilor prin intermediul comportamentului lor

Date: 02-02-2018
Author: Alina Răfoi

Înțelegerea a ceea ce îi motivează pe clienți să facă afaceri cu o organizație este un aspect fundamental al mediului de afaceri orientat către clienți. Pentru a reuși, organizațiile trebuie să identifice rapid schimbările în gusturile și preferințele clienților și să acționeze pentru a îmbunătăți experiența generală a clienților.

[citește mai mult...]

MicroStrategy, analytics for everyone

Date: 23-10-2017
Author: Alina Răfoi

Cu fiecare nouă versiune, MicroStrategy face un nou pas către sistemul de business analytics al viitorului. Versiunea 10.9 vine cu zeci de îmbunătățiri și caracteristici noi care o fac mai accesibilă și mai colaborativă.

[citește mai mult...]

Decizii bazate pe informație, nu pe intuiție

Date: 01-08-2017
Author: Alina Răfoi

 

Instrumentele de tip Business Intelligence furnizează managementului unei organizații informații referitoare la ‘starea de sănătate” a afacerii și ajută la luarea deciziilor strategice. Funcția soluțiilor software de BI este aceea de a asista managementul monitorizarea performanței companiei. În același timp, alături de soluțiile ERP, acestea asigură utilizarea adecvată și trasabilitatea tuturor resurselor companiei, rezultând transparența tranzacțiilor și contribuind la sporirea profitabilității.

[citește mai mult...]

Decizii de business mai bune? Da, cu ajutorul unei soluții BI!

Date: 02-03-2017
Author: Alina Răfoi

 

Cantitățile uriașe de date care sunt generate în fiecare zi reprezintă fie o provocare sau un obstacol, fie o posibilitate de dezvoltare. Organizațiile care înțeleg potențialul analizării în mod eficient, dar și rapid al acestora vor fi cele care vor deveni cele mai competitive.

[citește mai mult...]

Fonduri europene pentru extinderea și modernizarea capacității de producție alături de soluții ERP, CRM, BI sau WMS

Date: 10-02-2017
Author: Alina Răfoi

 

Și anul acesta companiile mici și mijlocii își pot crește profitabilitatea și maximiza potențialul în afaceri prin intermediul finanțărilor europene.

[citește mai mult...]

MicroStrategy Desktop acum gratuit

Date: 22-12-2016
Author: Alina Răfoi

 

 

 

MicroStrategy Desktop este un instrument puternic de analiză a datelor, care le permite utilizatorilor să aibă acces la date și să își construiască tablouri de bord în câteva minute. Utilizatorii se pot acum conecta la peste 70 de surse de date (foi de calcul, baze de date relaționale, Hadoop și multe altele) fără nici un cost.

[citește mai mult...]

Nu uitați că puteți cumpăra soluții de business și obține scutire pe profitul reinvestit

Date: 14-06-2016
Author: Alina Răfoi


 

Această facilitate fiscală privind scutirea de impozit pe profitul reinvestit nu este una nouă, ea fiind valabilă de anii trecuți. Noutatea cu care a venit însă Legea 227/ 2015 privind Codul fiscal este extinderea ariei de scutire de la producția sau achiziția de echipamente tehnologice și la achiziționarea de programe informatice.

[citește mai mult...]

SocrateCloud ERP - soluția completă pentru companiile din distribuție

Date: 06-10-2015
Author: Alina Răfoi

Activitatea unui distribuitor pare simplă: să cumpere şi să vândă produse. Dar simplitatea este mai complicată decat pare. Distribuția este o activitate "de foc continuu", în care zi de zi sunt necesare informații de bază privind stocurile de mărfuri și comenzile preluate de la clienți.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...