Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

[Studiu de caz] Update Advertising: "Soluțiile Entersoft sunt instrumentele care ne ajută să creștem și să evoluăm continuu"

Date: 23-04-2024
Author: Alina Răfoi

Update Advertising s-a înființat în anul 2002 și a activat inițial în producția de publicitate. În timp, s-a specializat în producția de materiale promoționale personalizate. În prezent, Update Advertising pune la dispoziția companiilor strategii și instrumente de Haptic Advertising prin care acestea pot comunica direct și în mod eficient cu publicul, contribuind la consolidarea și creșterea vizibilității brandurilor, loializarea clienților existenți și atragerea de potențiali clienți.

[citește mai mult...]

Creșteți profitabilitatea depozitului în 5 pași

Date: 09-02-2024
Author: Alina Răfoi

Zona de distribuție și logistică a crescut exponențial în ultimii an. Pe măsură ce comerțul omnichannel a crescut, s-au deschis mai multe depozite, crescând concurența pe piață. Într-o industrie în plină expansiune și în creștere rapidă, cu o creștere dramatică a concurenței, multe depozite se confruntă cu dificultăți în ceea ce privește extinderea sau chiar menținerea profitabilității. Găsiți în materialul următor 5 pași prin care depozitele își pot atinge obiectivele și-și pot îmbunătăți profitabilitatea.

[citește mai mult...]

Shop & Trade trece la următorul nivel prin utilizarea soluțiilor Entersoft ERP & WMS

Date: 12-12-2023
Author: Alina Răfoi

Cu o istorie care a început în 1994, Shop & Trade a evoluat într-un lider în moda internațională contemporană, comercializând branduri importante de îmbrăcăminte, ceasuri și produse de wellness. Compania importă și distribuie o gamă largă de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, oferind clienților o experiență plăcută și prietenoasă. La Shop & Trade, abordarea de 360 ​​de grade a afacerilor este cea care face diferența, deoarece nu se ocupă doar de vânzări și distribuție, ci se ocupă inclusiv de logistică, marketing și comerț electronic. Această abordare cu servicii complete asigură că partenerii lor de business primesc sprijinul de care au nevoie pentru a reuși pe o piață extrem de competitivă.

[citește mai mult...]

KARAMOLEGOS, jucător important în industria de panificație și patiserie, își automatizează procesele din lanțul de aprovizionare cu ENTERSOFT WMS

Date: 25-10-2023
Author: Alina Răfoi

În România, Karamolegos Bakery s-a născut și și-a început activitatea în anul 2009, după finalizarea unei investiții de mai multe milioane de euro, în zona de sud a Bucureștiului. Tradiția Familiei Karamolegos însă datează din 1950, în insula grecească Santorini, acolo unde, într-o brutărie de familie, au început să producă pâine, după rețete tradiționale grecești, și cu ingrediente de înaltă calitate. În zilele noastre, produsele fabricii Karamolegos au devenit sinonime cu inovația și tradiția.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...