Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

[Webinar] Câștigă timp pentru tine și pentru echipa ta cu SocrateRM

Date: 15-02-2022
Author: Alina Răfoi

Dacă lucrezi într-o companie de consultanță, training, IT, sau într-o agenție de marketing, publicitate sau în orice companie din servicii care lucrează cu mai multe resurse la mai multe proiecte simultan și îți dorești să: 

 

✔️ controlezi mai eficient proiectele

✔️ elimini pierderile alocând optim resursele

✔️ poți lua mereu decizii bazate pe date

[citește mai mult...]

De ce soluții software au nevoie companiile din servicii

Date: 11-02-2022
Author: Alina Răfoi

Vorbim mereu despre automatizare și digitalizare. Nu, nu sunt doar niște termeni la modă sau o tendință, ci sunt elemente esențial al vremurilor prezente. În momentul în care procesele interne de lucru dintr-o companie nu au un flux automatizat, informaţiile deţinute nu sunt centralizate, sau crește numărul erorilor, este evident că trebuie analizată opţiunea de a implementa o soluţie de planificare a resurselor și automatizare a activităţilor zilnice. 

[citește mai mult...]

BITSoftware anunță lansarea soluției SocrateRM, pentru managementul resurselor și al proiectelor

Date: 03-02-2022
Author: Alina Răfoi

Cu emoție și entuziasm, anunțăm disponibilitatea unui nou produs software destinat companiilor care lucrează cu mai multe resurse și care derulează mai multe proiecte simultan.

[citește mai mult...]

SocrateRM maximizează performanța companiilor de IT

Date: 23-02-2021
Author: Ioana Boie

Într-un mediu de afaceri în continuă schimbare, într-un ritm accelerat de contextul actual, nevoia de adaptare este mai importantă ca niciodată.

 

Companiile IT care oferă servicii de implementare și consultanță, sunt nevoite să satisfacă nevoile clienților lor, pe măsură ce acestea apar; să fie mereu acolo pentru ei, să le ofere cele mai bune soluții și să o facă la timp. Și toate acestea, păstrându-și, de asemenea, compania profitabilă.

[citește mai mult...]

Descoperiți SocrateRM - noua soluție de Resource Management de la BITSoftware

Date: 11-11-2020
Author: Ioana Boie

Suntem bucuroși să anunțăm lansarea noii soluții de Resource Management - SocrateRM  - pentru a cărei dezvoltare am dedicat pasiune și energie în ultimii 2 ani.

 

SocrateRM se adresează companiilor care gestionează diferite tipuri de proiecte, lucrează cu echipe la mai multe proiecte simultan și doresc să minimizeze pierderile prin alocarea optimă a resurselor.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...