Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

[Studiu de caz] Amvyx, companie cu o istorie de peste 100 de ani în distribuție, își atinge obiectivele de creștere cu Entersoft Business Suite

Date: 08-03-2024
Author: Alina Răfoi

Amvyx și-a început activitatea în anul1917 și este unul din cei mai mari distribuitori de branduri exclusive de băuturi alcoolice și nealcoolice în Grecia. Cu o filosofie care se bazează pe antreprenoriat, inovare și respect atât pentru furnizorii, cât și pentru clienții săi, compania a reușit să concureze cu companii multinaționale de la egal la egal, atingându-și în același timp obiectivele de creștere continuă.

[citește mai mult...]

Drumul către succes: Top 5 rapoarte pentru distribuția de piese auto

Date: 23-02-2024
Author: Alina Răfoi

În lumea dinamică a distribuției de piese auto, companiile care doresc să rămână competitive au nevoie de mai mult decât produse de calitate și o logistică eficientă. Luarea deciziilor bazate pe date devine din ce în ce mai vitală pentru a naviga prin complexitățile industriei. Pentru a eficientiza operațiunile, a optimiza inventarul și a spori satisfacția clienților, distribuitorii de piese auto trebuie să utilizeze rapoarte detaliate. În această postare pe blog, vom explora primele cinci rapoarte care vă pot servi drept hartă spre succes în peisajul competitiv al distribuției de piese auto.

[citește mai mult...]

Provocările companiilor de distribuție de piese și accesorii auto rezolvate prin digitalizare

Date: 21-02-2024
Author: Alina Răfoi

Afacerile distribuitorilor de piese de schimb pentru automobile depășesc pragul de 1.5 miliarde de euro din vânzări anuale. Peste 50% din vânzări sunt generate de principalele 10 companii de pe piață, restul fiind împărțit între ceilalți actori din industrie.

Dezvoltarea firmelor din acest sector depinde de modul în care se regăsesc în strategia lor o serie de factori precum:

  • Îmbunătățirea experienței oferite clienților
  • Diversificarea portofoliului de piese și accesorii
  • Diversificarea și structura portofoliului de clienți
  • Ritmul de încorporare a tehnologiilor moderne cu un impact foarte semnificativ asupra dezvoltării și creșterii avantajului competitiv
[citește mai mult...]

Transformarea distribuției: puterea soluției software complete și integrate (ERP, SFA, xVAN, WMS, BI și e-Commerce)

Date: 16-02-2024
Author: Alina Răfoi

Companiile de distribuție joacă un rol esențial în lanțul de aprovizionare, iar menținerea competitivității în peisajul afacerilor moderne necesită utilizarea unor tehnologii avansate. O astfel de abordare de tip game-changer este utilizarea unei soluții complete și integrate ERP, SFA, xVAN, WMS, BI și e-Commerce. În această postare pe blog, vom explora beneficiile soluției software complete și integrate pentru companiile de distribuție.

[citește mai mult...]

Controlați cu precizie comerțul de produse cosmetice cu ajutorul soluției Entersoft Mobile® CRM/SFA

Date: 30-01-2024
Author: Alina Răfoi

Maximizați vânzările și creșteți productivitatea agenților de pe teren

[citește mai mult...]

[Webinar] Anul eficienței. Reduceți costurile și creșteți profitabilitatea depozitului cu FluxVision WMS

Date: 30-05-2023
Author: Alina Răfoi

Dacă vă confruntați cu dificultăți de urmărire a stocului, cu erori de livrare, cu lipsa de vizibilitate și sunteți dependenți de procese manuale, acest webinar vi se adresează!

Joi, 15 iunie 2023 de la ora 11:00, în cadrul webinarului Anul eficienței - Reduceți costurile și creșteți profitabilitatea depozitului cu FluxVision WMS, BITSoftware vă invită să descoperiți cum puteți obține un depozit mai eficient și mai profitabil.

Înregistrați-vă la Webinar

[citește mai mult...]

Creșteți profitabilitatea în logistică și distribuție cu soluțiile software potrivite

Date: 15-03-2023
Author: Alina Răfoi

La nivel mondial distribuția a devenit un sector economic deosebit de dinamic, iar comerțul în sine a suferit mutații pe toate planurile, diversificând metodele de vânzare și formele de distribuție. Principalele fenomene care au generat aceasta “mutație” sunt:

[citește mai mult...]

Pentru optimizarea activității în depozit, FluxVision  este alegerea ideală

Date: 28-02-2023
Author: Alina Răfoi

Succesul companiilor de distribuție depinde de acuratețea și eficiența informațiilor, de controlul costurilor și satisfacția clienților.  

Permanenta presiune impusă de clienți impun implementarea și utilizarea unui sistem de management în cadrul depozitelor, care să permită automatizarea proceselor de efectuare a operațiunilor de recepție, livrare și inventariere.

[citește mai mult...]

Cum să creșteți profitabilitatea unei companii de distribuție și logistică? Cu soluțiile software potrivite!

Date: 04-08-2022
Author: Alina Răfoi

Gestionarea unei companii de distribuție și logistică în era vitezei necesită un proces de digitalizare și automatizare aprofundat pentru a ține pasul cu progresele. Conform Gartner, peste 50% dintre firmele din domeniu sunt convinse că soluțiile software au un impact puternic asupra dezvoltării business-ului și asupra profitabilității sale.

[citește mai mult...]

Soluțiile software susțin creșterea vitezei de reacție în distribuție și logistică

Date: 24-01-2022
Author: Alina Răfoi

 

Cu un număr mai mare de cumpărături online, producătorii și retailerii trebuie să-și mărească operaţiunile de depozitare, consumatorii așteptând din ce în ce mai mult livrarea în aceeași zi. Acest lucru ar putea fi costisitor și, cu forţa de muncă care reprezintă cel mai mare cost de funcţionare în depozite, creșterea nivelului de automatizare în depozite va deveni probabil mult mai frecventă. 

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...