Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Noi funcționalități pentru SocrateCloud ERP

Date: 25-04-2017
Author: Alina Răfoi

 

SocrateCloud, platformă completă de business în cloud, a încheiat primul trimestru din 2017 cu noi funcționalități dezvoltate și utilizate de clienții din diverse industrii pentru a-și eficientiza încă și mai mult activitățile de business. Haideți să facem o scurtă trecere în revistă a celor mai importante noutăți.

[citește mai mult...]

Informațiile reduc costurile în distribuție

Date: 18-04-2017
Author: Alina Răfoi

Într-un mediu atât de concurențial, în care marjele sunt foarte greu de păstrat, una dintre cele mai sigure metode de creștere a eficienței și a rentabilității companiilor din distribuție este să reducă costurile operaționale. Atunci când companiile devin nesigure cu privire la venituri, la modelul de business sau la eficiența operațiunilor, își intorc privirea către informațiile generate de către toate departamentele, informații care le ajută să facă analize, să găsească noi metode de îmbunătățire și să conceapă strategii câștigătoare.

[citește mai mult...]

[Studiu de caz] Okian, noi orizonturi de business cu SocrateCloud

Date: 06-04-2017
Author: Alina Răfoi

 

OKIAN este cea mai mare librărie online din România, oferind peste 1 milion de cărți în engleză și română, din toate domeniile, de la cele mai căutate titluri din beletristica internațională la cele mai importante cărți de business sau medicină, dar și jocuri și accesorii pentru iubitorii de carte și nu numai.

[citește mai mult...]

GSuite propune noi metode de optimizare a muncii în echipă

Date: 04-04-2017
Author: Alina Răfoi

Google Drive este serviciul care oferă utilizatorilor metode de a stoca, sincroniza și partaja documente în siguranță. Pentru a contracara temerile companiilor cu privire la utilizarea cloud-ului, Google Drive a venit cu soluții care să rezolve aceste rețineri cu privire la siguranța datelor, migrări sau compatibilitatea cu alte softuri utilizate în cadrul companiei:

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...