Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Soluțiile de Business Intelligence în cloud, un must-have pentru afacerile moderne

Date: 27-08-2019
Author: Alina Răfoi

Rata de adopție a soluțiilor cloud crește de la an la an, iar această strategie nu este privită ca un lux, ci ca necesitate pentru companiile care își doresc să rămână competitive și să se diferențieze de ceilalți.

 

Potrivit unui studiu realizat în anul 2018 de către BARC, tehnologia cloud are cel mai mare impact asupra soluțiilor de Business Intelligence, fiind urmată de Big Data, AI și IoT. Pentru că vechile soluții BI vor fi încet încet depășite, companiile încep de acum să ia în calcul investiții în soluții de ultimă generație, care să poată să țină pasul cu ritmul de creștere și cu nevoile lor. Soluțiile BI în cloud sunt înzestrate cu atribute precum flexibilitate și agilitate, ceea ce le face să facă față perfect schimbărilor.

[citește mai mult...]

Noutăți SocrateERP - Aplicație mobilă pentru aprobări flux de documente

Date: 23-08-2019
Author: Alina Răfoi

Misiunea noastră este de a dezvolta și de a susține modul de lucru digital, astfel încât afacerile clienților noștri să crească în mod inteligent și sustenabil. Soluțiile pe care noi le propunem pentru eficientizarea modului de lucru se personalizează pe fiecare tip de business, de aceea acestea se adresează companiilor din diverse domenii.

[citește mai mult...]

Agricultura transformată de tehnologie în agricultură inteligentă

Date: 22-08-2019
Author: Alina Răfoi

La nivel mondial, agricultura a avansat semnificativ. Prin utilizarea tehnologiei, agricultura poate ajunge la o eficiență pe care părinții sau bunicii noștri nu au fi văzut-o niciodată ca fiind posibilă.

[citește mai mult...]

Transformarea digitală a afacerii - Îmbunătățește-ți activitatea!

Date: 19-08-2019

 

Un element important al transformării digitale este digitalizarea și automatizarea proceselor în cadrul companiei. O provocare majoră este identificarea sistematică a potențialului de digitalizare în procesele de afaceri, în funcție de planurile de dezvoltare ale companiei, nevoile de automatizare, eficientizarea costurilor și planificarea resurselor companiei necesare susținerii dezvoltării.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...