Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

BITSoftware, partener Virtual Agro 4.0, cel mai mare eveniment online dedicat sectorului Agribusiness din România

Date: 21-03-2022
Author: Alina Răfoi

Agricultura a suferit schimbări semnificative în ultimii ani, iar  integrarea noilor soluții ca urmare a progreselor tehnologice a devenit o condiție absolut necesară pentru a face față provocărilor cu care se confruntă fermierii.

 

În acest context, BITSoftware participă ca partener, alături de oficiali români cu responsabilități în dezvoltarea politicilor și strategiilor în domeniul agricol și de alți reprezentanți ai companiilor relevante din agricultură, în data de 24 martie 2022, la târgul Virtual Agro 4.0, cel mai mare eveniment online dedicat sectorului Agribusiness din România.

[citește mai mult...]

Soluții software în slujba fermierilor

Date: 11-03-2022
Author: Alina Răfoi

Cu toate că România are una dintre cele mai întinse suprafețe de teren agricol din Europa, ne aflăm pe ultimele locuri din UE din punct de vedere al eficienței utilizării suprafeței agricole. De asemenea, România este printre ultimele țări din Europa la capitolul digitalizare și inovație ȋn agricultură. Principalele motive sunt nivelul scăzut al înțelegerii conceptului de digitalizare și rezistența la schimbare. Utilizarea tehnologiilor digitale poate avea un impact pozitiv asupra calității vieții în zonele rurale și poate atrage o generație mai tânără către inițiativele de investiții în afaceri rurale.

[citește mai mult...]

Noutăți FieldBook AgriApps

Date: 18-11-2020
Author: Alina Răfoi

Avem o toamnă foarte bogată. Nimic nu ne-a împiedicat din a veni cu soluții și funcționalități noi pentru clienții noștri. Acum a venit vremea să anunțăm că avem o serie de noutăți pentru FieldBookAgriApps cu care ne propunem să transformăm și mai mult peisajul agriculturii digitale și să continuăm să facilitam accesul la o profitabilitate mai mare și o agricultură mai sustenabila pentru fermieri.

[citește mai mult...]

[Webinar] Vin de calitate cu soluții integrate

Date: 25-03-2020
Author: Alina Răfoi

Aveți un business în zona viti-viniculturii și doriți să aflați cum puteți să creșteți controlul și eficiența producției de struguri și vin prin urmărirea fluxului complet din vie și pana la comercializarea vinului?

 

Atunci vă invităm la webinarul "Vin de calitate cu soluții integrate", care va avea loc  marți, 31 martie 2020, începând cu ora 15:00

[citește mai mult...]

BITSoftware este partener RALF, forumul marilor fermieri

Date: 27-11-2019
Author: Alina Răfoi

Săptămâna aceasta, pe 28 și 29 noiembrie BITSoftware va fi prezent la RALF. 

RALF – Romanian Agriculture Leadership Forum este un eveniment dedicat marilor fermieri (+1000 ha) și liderilor din agricultură, care prezintă bune practici, modele de business, exemple de succes și studii de caz din agricultura românească și internațională.

[citește mai mult...]

Agricultura transformată de tehnologie în agricultură inteligentă

Date: 22-08-2019
Author: Alina Răfoi

La nivel mondial, agricultura a avansat semnificativ. Prin utilizarea tehnologiei, agricultura poate ajunge la o eficiență pe care părinții sau bunicii noștri nu au fi văzut-o niciodată ca fiind posibilă.

[citește mai mult...]

BITSoftware lansează FieldBook AgriApps, un nou standard în agricultura de precizie

Date: 06-06-2019
Author: Alina Răfoi

BITSoftware, companie românească cu peste 25 de ani de experiență în dezvoltarea și implementarea de soluții software de business, lansează FieldBook AgriApps, soluție pentru managementul performant al fermelor agricole de orice dimensiune.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...