Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Entersoft Mobile SFA, soluția cu impact direct asupra creșterii vânzărilor

Date: 06-04-2023
Author: Alina Răfoi

Acronimul SFA se referă la un sistem care automatizează activități ale agenților de teren precum: Pre-Sales, Van-Sales, Merchandising și Trade-Marketing. Soluția software SFA are rolul de a-i ajuta pe agenții de vânzări să-și organizeze și să-și monitorizeze activitățile de pe teren, să realizeze mai multe vizite și activități la clienți, într-un timp mai scurt. Datorită automatizării sarcinilor repetitive, echipele de vânzări devin mai eficiente și mai productive fiindcă vor putea prelua mai multe comenzi pe zi.

[citește mai mult...]

Digitalizare și automatizare în FMCG cu ajutorul soluțiilor specializate

Date: 28-03-2023
Author: Alina Răfoi

 

IGD a identificat principalele tendințe care vor influența piața mondială de retail&FMCG în 2023. Având în vedere că inflația induce o creștere semnificativă a costurilor de producție și a prețurilor din retail, în majoritatea piețelor, organizațiile se vor concentra foarte mult, în acest an, pe optimizarea costurilor, îmbunătățirea eficienței rețelelor de distribuție și vor căuta modalități noi pentru a livra valoare adăugată consumatorilor.

[citește mai mult...]

BITSoftware propune o soluție end-to-end pentru companiile din sectorul FMCG

Date: 23-03-2023
Author: Alina Răfoi

În prezent, firmele din domeniul FMCG resimt foarte rapid provocările aduse de perioada aceasta atât de agitată. Obstacolele din lanțul de aprovizionare, modificările foarte frecvente ale prețurilor de achiziție, lipsa materiei prime, comportamentul precaut al consumatorilor – acestea sunt cele mai frecvent menționate provocări de către managerii firmelor din domeniul FMCG în România.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...