Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

SocrateExpense, aplicația mobilă pentru operarea și monitorizarea deconturilor de cheltuieli în timp real

Date: 11-12-2020
Author: Alina Răfoi

BITSoftware susține digitalizarea și automatizarea proceselor de business și tocmai de aceea vine în ajutorul firmelor, cu SocrateExpense, aplicația mobilă pentru operarea deconturilor de cheltuieli. SocrateExpense este utilă mai ales companiilor din industria de servicii, dar și organizațiilor din alte industrii, unde există un volum mai mare de deplasări și muncă de teren, iar operarea deconturilor remote și în timp real este un mare deziderat.

[citește mai mult...]

Clienți noi în context de pandemie - cine a avut încredere să investească și în ce tip de soluții

Date: 02-12-2020
Author: Alina Răfoi

La începutul anului, am pornit la drum cu dorința și credința că va fi un an dinamic și plin de provocări, dar nimic nu anunța situația fără precedent și contextul nou, nesigur și imprevizibil pe care l-a creat pandemia. 

 

Dar chiar și în aceste condiții, am reușit să punem bazele unor noi parteneriate, atrăgând de partea noastră clienți care au înțeles care sunt avantajele digitalizării și de ce tocmai acum este momentul să privească către viitor și să investească în soluții complexe, în cloud, ușor de gestionat, care să le acopere complet necesitățile de urmărire a activității și de anticipare și înțelegere a obstacolelor cu care se confruntă. 

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...