Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

[Webinar] Anul eficienței. Reduceți costurile și creșteți profitabilitatea depozitului cu FluxVision WMS

Date: 30-05-2023
Author: Alina Răfoi

Dacă vă confruntați cu dificultăți de urmărire a stocului, cu erori de livrare, cu lipsa de vizibilitate și sunteți dependenți de procese manuale, acest webinar vi se adresează!

Joi, 15 iunie 2023 de la ora 11:00, în cadrul webinarului Anul eficienței - Reduceți costurile și creșteți profitabilitatea depozitului cu FluxVision WMS, BITSoftware vă invită să descoperiți cum puteți obține un depozit mai eficient și mai profitabil.

Înregistrați-vă la Webinar

[citește mai mult...]

O implementare de Warehouse Management System (WMS) reușită începe obligatoriu cu o analiză bună

Date: 09-05-2023

În procesul de implementare al FluxVision WMS, metodologia nu specifică doar obligativitatea analizei ci oferă și câteva șabloane, care ghidează procesul de analiză pentru a se asigura faptul că au fost luate în considerare toate aspectele relevante înainte de implementare.

[citește mai mult...]

Creșteți profitabilitatea în logistică și distribuție cu soluțiile software potrivite

Date: 15-03-2023
Author: Alina Răfoi

La nivel mondial distribuția a devenit un sector economic deosebit de dinamic, iar comerțul în sine a suferit mutații pe toate planurile, diversificând metodele de vânzare și formele de distribuție. Principalele fenomene care au generat aceasta “mutație” sunt:

[citește mai mult...]

FluxVision WMS, o platformă flexibilă prin intermediul integrărilor

Date: 01-09-2022
Author: Alina Răfoi

FluxVision WMS nu este doar o soluție de gestiune a depozitului, ci o platformă flexibilă și extensibilă, care se poate integra cu ușurință cu alte aplicații utile organizației din care faceți parte. API-ul facilitează sincronizarea soluției de warehouse management în timp real cu soluții third-party și alte device-uri pe care le utilizați în cadrul companiei, și permite dezvoltatorilor să integreze WMS-ul atât la nivelul bazei de date, cât și la nivel de aplicație, cu orice aplicație terță sau cu o aplicație proprie.

[citește mai mult...]

Cum să creșteți profitabilitatea unei companii de distribuție și logistică? Cu soluțiile software potrivite!

Date: 04-08-2022
Author: Alina Răfoi

Gestionarea unei companii de distribuție și logistică în era vitezei necesită un proces de digitalizare și automatizare aprofundat pentru a ține pasul cu progresele. Conform Gartner, peste 50% dintre firmele din domeniu sunt convinse că soluțiile software au un impact puternic asupra dezvoltării business-ului și asupra profitabilității sale.

[citește mai mult...]

Afacerile în creștere atrag investiții în logistică (și invers)

Date: 19-07-2021
Author: Alina Răfoi

Ținând cont de perioada pe care o traversăm, multe companii au căutat modalități de a-și susține planurile de business și de a se adapta noilor cerințe. Cu precădere companiile de retail, distribuție și servicii logistice s-au adaptat noilor cerințe ale pieței, făcând trecerea către omnichannel. Iar pentru aceasta au avut nevoie de soluții software de calitate, focusate pe client și pe viteza de reacție.

[citește mai mult...]

Industria de servicii logistice, tendințe și provocări

Date: 30-07-2020
Author: Alina Răfoi

Industria de servicii logistice este una dintre industriile care trebuie să fie cel mai adaptabile la condițiile economice, politice sau de orice altă natură. Cu toate presiunile constante (prețul combustibilului, lipsa personalului calificat, lipsa investițiilor în infrastructură și, mai ales, presiunea constantă a clienților în zona tarifelor aplicate, furnizorii de servicii logistice sunt nevoiți să facă față tuturor acestor provocări, dar și să creeze oportunități de dezvoltare. 

[citește mai mult...]

Cu Frisbo despre viitorul logisticii în cloud

Date: 11-04-2018
Author: Alina Răfoi

Tranzit, revista afacerii de transport și logistică, a publicat recent un articol despre povestea Frisbo și viitorul logisticii care se află.. în cloud. 

[citește mai mult...]

SocrateCloud susține dezvoltarea Frisbo, specialistul numărul 1 în e-fulfillment din România

Date: 14-03-2017
Author: Alina Răfoi

 

Specialistul numărul 1 în soluții de e-fulfillment din România folosește SocrateCloud pentru a-și îndeplini obiectivele de creștere.

[citește mai mult...]

De ce să alegi un sistem de Warehouse Management (WMS)?

Date: 01-07-2016
Author: Loredan Covaci



În contextul actual al evoluției economice, ideea achiziționării unui sistem WMS a devenit din ce in ce mai populară și printre companiile care nu dețin neapărat un sistem complex de depozitare, cu suprafețe și rulaje mari, dar și pentru companiile cu un număr mare de clienți și cu volume mici de rulaj.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...