Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Activitatea de pe teren, simplificată cu ajutorul aplicațiilor mobile

Date: 28-07-2023
Author: Alina Răfoi

În ziua de azi mobilitatea este o caracteristică de bază, mai ales în ceea ce privește activitatea companiilor care desfășoară activități pe teren. Activitățile de teren se desfășoară și monitorizează preponderent cu ajutorul noilor tehnologii și a aplicațiilor mobile. Din dorința de a contribui permanent la dezvoltarea și îmbunătățirea activității clienților săi, BITSoftware a dezvoltat o serie de aplicații mobile care eficientizează considerabil modul prin care se pot administra anumite aspecte ale activității și care simplifică procesele muncii de pe teren.

[citește mai mult...]

3 moduri de optimizare OPEX în depozit

Date: 25-07-2023
Author: Camelia Mihai

 

[citește mai mult...]

Prelucrați mai eficient cererile de asistență clienți cu SocrateCRM

Date: 20-07-2023
Author: Alina Răfoi

Departamentul de Asistență Clienți are un rol crucial într-un business, pentru că întreaga percepție a clienților despre compania sau brandul cu care interacționează poate fi puternic influențată de interacțiunea cu unul din reprezentanții acestui departament. 

[citește mai mult...]

Ce înseamnă o implementare rapidă de WMS?

Date: 17-07-2023

Am auzit de multe ori întrebarea: Ce este o implementare rapidă de WMS?

[citește mai mult...]

Necesitatea utilizării de KPI-uri în sectorul de Servicii Profesionale

Date: 12-07-2023
Author: Alina Răfoi

Toate organizațiile au nevoie de un set de KPI pentru a măsura și monitoriza performanța la nivel de funcție, departament și a business-ului per ansamblu.

[citește mai mult...]

Aplicație web de gestiune a ambalajelor pentru Retaileri

Date: 07-07-2023
Author: Alina Răfoi

“Ne interesează viitorul pentru că acolo ne vom petrece restul vieții”. Credem în asta și considerăm că fiecare din noi poate face ceva, un gest oricât de mic, în fiecare zi pentru a transforma societatea și mediul în mai bine. De câțiva ani deja, se vorbește și se investește tot mai mult în mijloace de protecție a mediului. Iar una dintre metodele de a proteja mediul în care trăim este reciclarea și investiția în mijloace de reciclare și de reducere a deșeurilor provenite din ambalaje.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...