Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

O nouă listă de prețuri pentru G Suite Basic și G Suite Business Edition

Date: 14-03-2019
Author: Camelia Mihai

În ultimii zece ani, G Suite a crescut pentru a oferi mai multe instrumente, cu funcționalități diferite și care să aducă valoare companiilor care doresc să transforme modul în care lucrează. Singurul lucru care nu s-a schimbat până în acest moment a fost prețul. Google anunță însă o actualizare a prețurilor de listă la nivel mondial pentru G Suite Basic Edition și G Suite Business Edition.

[citește mai mult...]

Smart Compose, noua funcție Gmail bazată pe Inteligență Artificială

Date: 10-05-2018
Author: Alina Răfoi

 

Pe blogul său, Google anunță lansarea unei noi funcții pentru serviciul de email, Smart Compose, care să-i ajute pe utilizatori să compună mesaje mai rapid cu ajutorul Inteligenței Artificiale, prin sugerarea unor fraze complete în contextul particular al fiecărui mesaj. 

[citește mai mult...]

Noul Calendar G Suite ne ajută să ne organizăm mai bine

Date: 23-10-2017
Author: Alina Răfoi

Noul calendar G Suite vine cu un look fresh și cu funcționalități noi menite să ne ajute să ne gestionăm mai eficient timpul și ședințele, dar și să ne pregătim mai bine pentru ele. În continuare, doar câteva dintre cele mai interesante opțiuni. 

[citește mai mult...]

GSuite propune noi metode de optimizare a muncii în echipă

Date: 04-04-2017
Author: Alina Răfoi

Google Drive este serviciul care oferă utilizatorilor metode de a stoca, sincroniza și partaja documente în siguranță. Pentru a contracara temerile companiilor cu privire la utilizarea cloud-ului, Google Drive a venit cu soluții care să rezolve aceste rețineri cu privire la siguranța datelor, migrări sau compatibilitatea cu alte softuri utilizate în cadrul companiei:

[citește mai mult...]

Google Apps for Work devine G Suite și introduce noi funcționalități

Date: 04-11-2016
Author: Alina Răfoi

La sfarșitul lunii septembrie Google Apps for Work a împlinit 10 ani și a decis să-și schimbe numele în G Suite. Pe lângă această schimbare de nume și de imagine, Google a anunțat însă și o serie de îmbunătățiri și noi funcționalități pentru G Suite, care include aplicații ca Drive, Documente, Calendar sau Hangouts.

[citește mai mult...]