Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Noi facilități fiscale pentru angajații din agricultură - legea 135/2022 și OG 16/2022

Date: 18-08-2022
Author: Alina Răfoi

Pentru a veni în sprijinul clienților săi, BITSoftware a aliniat soluția Socrate Salarii noilor modificări legislative, astfel încât raportarea să fie corectă și să nu afecteze în niciun fel activitatea clienților.

[citește mai mult...]

Construind performanța - Care sunt cei mai importanți indicatori de performanță (KPI) în construcții?

Date: 16-08-2022
Author: Alina Răfoi

Indiferent de industrie, indicatorii sunt instrumente de măsurare a performanței și sunt singurul mijloc de a ști dacă performanța unui proces se ameliorează sau se degradează și dacă este necesară o intervenție asupra sa.

Indicatorii de performanță (KPI) sunt de mai multe tipuri: indicatori strategici (cota de piață, profit, cifra de afaceri, satisfacția clienților), indicatori manageriali (disponibilitatea resurselor, costuri, buget), indicatori operaționali (performanțe individuale, performanțe pe procese, produse, specificații, eficiență). Dacă nu sunt măsurați și tratați corespunzător, indicatorii de performanță pot influența negativ rezultatele companiilor care activează în domeniu.

[citește mai mult...]

Industria de construcții tot mai presată să adopte soluții digitale

Date: 11-08-2022
Author: Alina Răfoi

În ultimii doi ani digitalizarea a devenit un subiect de interes tot mai mare și pentru sectoarele mai conservatoare și mai rezistente la schimbare, iar industria de construcții este presata mai mult ca oricând să adopte noile instrumente digitale.

[citește mai mult...]

Cum să creșteți profitabilitatea unei companii de distribuție și logistică? Cu soluțiile software potrivite!

Date: 04-08-2022
Author: Alina Răfoi

Gestionarea unei companii de distribuție și logistică în era vitezei necesită un proces de digitalizare și automatizare aprofundat pentru a ține pasul cu progresele. Conform Gartner, peste 50% dintre firmele din domeniu sunt convinse că soluțiile software au un impact puternic asupra dezvoltării business-ului și asupra profitabilității sale.

[citește mai mult...]

[Studiu de caz] FluxVision WMS susține obiectivele de creștere ale companiei Maracana

Date: 02-08-2022
Author: Alina Răfoi

Maracana, una dintre cele mai vechi firme de transport și depozitare cu capital românesc, și-a eficientizat activitatea în depozit și au redus timpii de lucru pe toate operațiunile cu ajutorul soluției FluxVision WMS.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...