Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

[ebook] Planificați și organizați operațiunile din depozit cu soluții WMS flexibile și scalabile

Date: 30-03-2023
Author: Alina Răfoi

Logistica are un rol crucial în activitatea firmelor, aflându-se într-o conexiune permanentă cu producția, vânzarea, marketingul și servirea clienților. Prin organizarea unei activități logistice eficiente, această funcție va putea aduce o contribuție reală la creșterea rentabilității firmei. Logistica ocupă în cadrul companiei o poziție unică ce-i permite sa coordoneze relațiile care influențează atât fluxul de informații, cât și pe cel de bunuri, având ca scop final executarea comenzilor primite. Termenul de logistică este preluat din domeniul militar și reprezintă unul din elementele esențiale atât pentru o organizare eficientă, cât și pentru o mai bună productivitate a tuturor elementelor dintr-un angrenaj.

[citește mai mult...]

Digitalizare și automatizare în FMCG cu ajutorul soluțiilor specializate

Date: 28-03-2023
Author: Alina Răfoi

 

IGD a identificat principalele tendințe care vor influența piața mondială de retail&FMCG în 2023. Având în vedere că inflația induce o creștere semnificativă a costurilor de producție și a prețurilor din retail, în majoritatea piețelor, organizațiile se vor concentra foarte mult, în acest an, pe optimizarea costurilor, îmbunătățirea eficienței rețelelor de distribuție și vor căuta modalități noi pentru a livra valoare adăugată consumatorilor.

[citește mai mult...]

BITSoftware propune o soluție end-to-end pentru companiile din sectorul FMCG

Date: 23-03-2023
Author: Alina Răfoi

În prezent, firmele din domeniul FMCG resimt foarte rapid provocările aduse de perioada aceasta atât de agitată. Obstacolele din lanțul de aprovizionare, modificările foarte frecvente ale prețurilor de achiziție, lipsa materiei prime, comportamentul precaut al consumatorilor – acestea sunt cele mai frecvent menționate provocări de către managerii firmelor din domeniul FMCG în România.

[citește mai mult...]

BITSoftware, Bronze Partner la Conferința Magazinul Progresiv

Date: 21-03-2023
Author: Alina Răfoi

Cel mai mare eveniment B2B dedicat industriei de retail & FMCG adună, timp de trei zile, în perioada 22-24 Martie 2023 la Hotel Internațional din Sinaia, cei mai relevanți speakeri locali și internaționali, precum și o audiență fizică de aproximativ 450 de participanți.

[citește mai mult...]

Soluții WMS flexibile și extensibile pentru depozite profitabile

Date: 16-03-2023
Author: Alina Răfoi

Un depozit automatizat aduce o creștere a performanței și o scădere a costurilor. Procesarea comenzilor, gestiunea stocurilor, optimizarea spațiului de depozitare și trasabilitatea end-to-end nu mai reprezintă o problemă pentru un depozit care a înțeles că investiția într-un sistem WMS modern, flexibil și extensibil înseamnă, de fapt, o creștere a profitabilității.

[citește mai mult...]

Creșteți profitabilitatea în logistică și distribuție cu soluțiile software potrivite

Date: 15-03-2023
Author: Alina Răfoi

La nivel mondial distribuția a devenit un sector economic deosebit de dinamic, iar comerțul în sine a suferit mutații pe toate planurile, diversificând metodele de vânzare și formele de distribuție. Principalele fenomene care au generat aceasta “mutație” sunt:

[citește mai mult...]

Reducerea costurilor prin dimensionarea și urmărirea continuă a stocurilor

Date: 07-03-2023
Author: Alina Răfoi

Una din cele mai importante sarcini a departamentului de achiziții este aceea de a reduce costurile prin optimizarea stocurilor. Un task nu atât de ușor, pentru că trebuie jonglat în permanență și evitat atât suprastocul, cât și rupturile de stoc. O linie fină și un echilibru destul de dificil de menținut, fără un proces de urmărire și optimizare continuă.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...