Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

[Studiu de caz] Update Advertising: "Soluțiile Entersoft sunt instrumentele care ne ajută să creștem și să evoluăm continuu"

Date: 23-04-2024
Author: Alina Răfoi

Update Advertising s-a înființat în anul 2002 și a activat inițial în producția de publicitate. În timp, s-a specializat în producția de materiale promoționale personalizate. În prezent, Update Advertising pune la dispoziția companiilor strategii și instrumente de Haptic Advertising prin care acestea pot comunica direct și în mod eficient cu publicul, contribuind la consolidarea și creșterea vizibilității brandurilor, loializarea clienților existenți și atragerea de potențiali clienți.

[citește mai mult...]

Reducerea deșeurilor în producție, un pas esențial către sustenabilitate și eficiență

Date: 19-04-2024
Author: Alina Răfoi

Am avut plăcerea de a participa săptămâna trecută la INTEK 2024, iar în cadrul panelurilor unul dintre subiectele cele mai des menționate a fost legat de deșeuri, de reciclarea și reutilizarea materialelor în procesul de producție.

[citește mai mult...]

[Infografic] Entersoft Business Suite - principalele beneficii în zonele de producție și costuri

Date: 16-04-2024
Author: Camelia Mihai

Entersoft Business Suite este o soluție software completă care permite companiilor din producție să monitorizeze și să automatizeze întreg procesul de producție. Descoperiți în infograficul de mai jos principalele beneficii din zonele de producție și costuri. 

[citește mai mult...]

[Studiu de caz] Cofetăriile Konstantinidis fac pasul către era digitală cu ajutorul soluțiilor Entersoft

Date: 12-04-2024
Author: Alina Răfoi

Cofetăriile KONSTANTINIDIS sunt prezente pe piața comercializării dulciurilor încă din 1920 în Atena, Thessaloniki, Larissa și Platamonas, oferind clienților dulciuri, înghețată, torturi aniversare, meniuri pentru petreceri de copii și torturi de nuntă în cele 19 cofetării pe care le deține.

[citește mai mult...]

Rolul digitalizării în reducerea costurilor de producție

Date: 11-04-2024
Author: Alina Răfoi

În era tehnologiei moderne, digitalizarea a devenit cheia pentru a rămâne competitiv în mediul de business. Unul dintre cele mai mari avantaje pe care digitalizarea le aduce este capacitatea de a reduce costurile de producție. Această tranziție către o afacere digitală nu numai că optimizează procesele existente, dar deschide, de asemenea, noi oportunități de obținerea a eficienței și de reducere a costurilor. În acest articol, vom explora modurile în care digitalizarea poate ajuta la reducerea costurilor de producție.

[citește mai mult...]

[Studiu de caz] Grantex își modernizează întreg procesul de producție cu Entersoft Business Suite

Date: 05-04-2024
Author: Alina Răfoi

Povestea GRANTEX a început în urmă cu mai bine de o jumătate de secol în urmă. Compania GRANTEX activează în industria producătorilor de garnituri și plăcuțe de frână pentru autoturisme și vehicule de transport comercial, cu o gamă de peste 20,000 de articole. 

[citește mai mult...]

Planificarea producției ca avantaj competitiv

Date: 02-04-2024
Author: Alina Răfoi

Planificarea producției ajută companiile să-și atingă obiectivele, să se asigure că totul funcționează fără probleme și să ajusteze imediat operațiunile atunci când apar erori.

[citește mai mult...]

[Studiu de caz] Digitalizarea Eureka cu ajutorul soluției Entersoft Business Suite

Date: 29-03-2024
Author: Alina Răfoi

Povestea EUREKA, producător și distribuitor de produse chimice, a început la nivel național în anul 1960 în Famagusta, iar în 1987 a început o acțiune intensă de export către țările arabe, Europa Centrală și de Est. A urmat achiziția unor branduri recunoscute la nivel internațional precum INTERSTAR Chim din România, cu scopul de a crește prezența grupului, a activității sale și a mărcilor proprii în sectorul B2B.

[citește mai mult...]

Acoperiți toate nevoile fabricii cu Entersoft Business Suite, soluția completă pentru companiile de producție

Date: 20-03-2024
Author: Alina Răfoi

De la începutul pandemiei și până în prezent, companiile de producție se confruntă cu multiple provocări, de la instabilitatea lanțurilor de aprovizionare, scumpirea materiilor prime, precum și creșterile semnificative ale prețurilor energiei și gazelor naturale. În acest mediu economic volatil, câștigători sunt cei care știu să transforme provocările și riscurile în oportunități și cei care își organizează mai bine și își eficientizează activitatea.

[citește mai mult...]

[Webinar] Provocări în producție? Automatizați și monitorizați întregul proces cu Entersoft Business Suite

Date: 13-03-2024
Author: Alina Răfoi

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...