Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

PalletBiz alege Entersoft Business Suite pentru automatizarea proceselor de business

Date: 21-11-2023
Author: Alina Răfoi

PalletBiz este o rețea internațională de producție și comercializare de paleți, ambalaje din lemn și metal, care oferă și o gamă largă de servicii de la reparații și până la gestiunea flotei de paleți pentru clienții săi. 

De la un început modest pornit într-un garaj din Lituania în anul 1998, a ajuns în prezent cel mai important furnizor de paleți și alte ambalaje din lemn și metal pentru IKEA, Unilever, P&G, SAB Miller, Autoliv și alți clienți majori din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. În anul 2004, la solicitarea IKEA, PalletBiz a deschis o unitate de producție și în România, continuând astfel dezvoltarea structurii sale în zona Europei de Est. 

După un proces intens de evaluare a soluțiilor software de business existente pe piață, compania PalletBiz a ales colaborarea cu echipa BITSoftware și implementarea soluției Entersoft Business Suite pentru automatizarea și fluidizarea proceselor de business, scopul fiind acela de a obține o mai bună gestionare a resurselor, o mai bună trasabilitate și operativitate crescută în sarcinile zilnice.

[citește mai mult...]

[Studiu de caz] Rolco obține vizibilitate deplină și informații consolidate cu ajutorul Entersoft Business Suite

Date: 31-10-2023
Author: Alina Răfoi

Poveștile de succes inspiră, sunt motivaționale și ne îndeamnă ca niciodată să nu renunțăm la obiectivele noastre. Studiul de caz Rolco spune povestea celui mai mare producător din Grecia de detergenți și produse de curățat, care s-a lovit de provocarea de a digitaliza întreaga activitate a companiei. Și a reușit!

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...