Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

[Infografic] SFA vs. CRM

Date: 10-11-2023
Author: Camelia Mihai

Sales Force Automation (SFA) și Customer Relationship Management (CRM) sunt două tipuri de software utilizate în mod frecvent în contextul vânzărilor și relațiilor cu clienții, dar au scopuri diferite. Integrarea Entersoft Mobile® SFA și Entersoft® CRM oferă avantaje semnificative, deoarece permite o gestionare mai eficientă a ciclului de viață al clienților și o coordonare mai bună între departamentele de vânzări, marketing și suport. Descărcați infograficul pentru mai multe informații! 

[citește mai mult...]

Soluțiile Entersoft CRM și Entersoft Mobile SFA susțin compania Olympus în organizarea și controlul operațiunilor

Date: 05-10-2023
Author: Alina Răfoi

Greek Dairies S.A. (Olympus) este unul dintre cei mai mari producători de lactate din Grecia. Compania s-a format prin fuziunea a trei mari companii: Rodopi, Tyras și Olympos. Compania are operaţiuni în Grecia, Bulgaria și România și exportă produse în 42 de ţări. Are peste 1000 de angajaţi, iar veniturile sale depășesc 300 de milioane de euro.

[citește mai mult...]

Digitalizarea, singura variantă pentru eficiență și performanță în servicii

Date: 06-05-2020
Author: Alina Răfoi

 

Dacă mai era nevoie, ultimele săptămâni ne-au arătat că digitalizarea nu mai este o opțiune, ci este singura condiție pentru ca organizațiile să-și poată desfășura activitatea, iar economia să funcționeze în continuare. În loc să vedem situația actuală ca pe o criză, o putem considera momentul oportun pentru a accelera procesul de tehnologizare. Organizațiile care vor fi deschise către digitalizare vor fi cele care vor rezista pe piață și vor avea numai de câștigat. 

[citește mai mult...]

Transformarea digitală a afacerii - Îmbunătățește-ți activitatea!

Date: 19-08-2019

 

Un element important al transformării digitale este digitalizarea și automatizarea proceselor în cadrul companiei. O provocare majoră este identificarea sistematică a potențialului de digitalizare în procesele de afaceri, în funcție de planurile de dezvoltare ale companiei, nevoile de automatizare, eficientizarea costurilor și planificarea resurselor companiei necesare susținerii dezvoltării.

[citește mai mult...]

Vindeți mai mult cu mai puțin efort

Date: 12-07-2018
Author: Alina Răfoi

 

Succesul oricărei companii se măsoară atunci când se trage linie la final de an și se calculează profitul. Pentru departamentele de vânzări, în care schimbările sunt la ordinea zilei, o soluție CRM modernă este cea care eficientizează cu adevărat activitatea, prin automatizarea anumitor sarcini, astfel încât să se profite de toate oportunitățile de vânzare.

[citește mai mult...]

Fonduri europene pentru extinderea și modernizarea capacității de producție alături de soluții ERP, CRM, BI sau WMS

Date: 10-02-2017
Author: Alina Răfoi

 

Și anul acesta companiile mici și mijlocii își pot crește profitabilitatea și maximiza potențialul în afaceri prin intermediul finanțărilor europene.

[citește mai mult...]

Nu uitați că puteți cumpăra soluții de business și obține scutire pe profitul reinvestit

Date: 14-06-2016
Author: Alina Răfoi


 

Această facilitate fiscală privind scutirea de impozit pe profitul reinvestit nu este una nouă, ea fiind valabilă de anii trecuți. Noutatea cu care a venit însă Legea 227/ 2015 privind Codul fiscal este extinderea ariei de scutire de la producția sau achiziția de echipamente tehnologice și la achiziționarea de programe informatice.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...