Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Activitatea de pe teren, simplificată cu ajutorul aplicațiilor mobile

Date: 28-07-2023
Author: Alina Răfoi

În ziua de azi mobilitatea este o caracteristică de bază, mai ales în ceea ce privește activitatea companiilor care desfășoară activități pe teren. Activitățile de teren se desfășoară și monitorizează preponderent cu ajutorul noilor tehnologii și a aplicațiilor mobile. Din dorința de a contribui permanent la dezvoltarea și îmbunătățirea activității clienților săi, BITSoftware a dezvoltat o serie de aplicații mobile care eficientizează considerabil modul prin care se pot administra anumite aspecte ale activității și care simplifică procesele muncii de pe teren.

[citește mai mult...]

Aplicațiile mobile câștigă tot mai mult teren pentru că simplifică procesele muncii de pe teren

Date: 28-09-2021
Author: Alina Răfoi

Știm cu toții ca telefoanele devin pe zi ce trece din ce în ce mai performante însă aplicațiile sunt cele care le transforma cu adevărat în tool-uri indispensabile vieții noastre, atât pe plan profesional, cât și personal. Încercați să vă imaginați pentru câteva secunde ce ar însemna comunicarea cu familia sau colegii de munca dacă nu ați avea Whatsapp sau Facebook sau cât de dificil ar fi accesul la diferite documente fără Google Drive. Ar fi destul de ciudat, nu? 

 

Pentru că am înțeles din timp care este tendința și am ascultat care sunt nevoile clienților noștri, am dezvoltat un set de aplicații mobile care eficientizează considerabil modul prin care se pot administra anumite aspecte ale activității și care simplifică procesele muncii de pe teren.

[citește mai mult...]

Faceți cunoștință cu SocrateExpense - Aplicația mobilă pentru deconturi de cheltuieli

Date: 24-09-2020
Author: Anca Cazacu

Chiar dacă a fost un an cu multe întâlniri online, odată cu toamna am început să ne punem în mișcare din nou, iar deplasările în interes de serviciu revin din ce în ce mai des. 

Pentru a vă ajuta să porniți din nou la drum, lansăm astăzi aplicația mobilă SocrateExpense, o extensie nativă a sistemului SocrateCloud, care ușurează introducerea de deconturi, simplifică fluxul de aprobare, automatizează generarea decontului în SocrateCloud și ajută la rambursarea mai rapidă a sumelor de decontat.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...