Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Ghidarea operatorilor în depozit cu FluxVision WMS

Date: 11-05-2023

Oricine are un depozit știe că de multe ori, atunci când se livrează marfă, muncitorii pierd timp căutând marfa prin depozit, sau, chiar dacă știu unde se află marfa, nu parcurg depozitul în ordinea ideală și mai fac câte un drum înapoi pentru că au uitat să ia un produs.

[citește mai mult...]

Pentru optimizarea activității în depozit, FluxVision  este alegerea ideală

Date: 28-02-2023
Author: Alina Răfoi

Succesul companiilor de distribuție depinde de acuratețea și eficiența informațiilor, de controlul costurilor și satisfacția clienților.  

Permanenta presiune impusă de clienți impun implementarea și utilizarea unui sistem de management în cadrul depozitelor, care să permită automatizarea proceselor de efectuare a operațiunilor de recepție, livrare și inventariere.

[citește mai mult...]

[Infografic] 5 beneficii pe care le aduce un sistem WMS în depozit

Date: 27-10-2022
Author: Camelia Mihai

Report Linker estimează că în Europa piața de soluții WMS va avea o rată medie de creștere de 15,9% pe an, de la 687,6 mil dolari în 2018 la 2504,6 mil dolari în 2027. 

[citește mai mult...]

Cum să creșteți profitabilitatea unei companii de distribuție și logistică? Cu soluțiile software potrivite!

Date: 04-08-2022
Author: Alina Răfoi

Gestionarea unei companii de distribuție și logistică în era vitezei necesită un proces de digitalizare și automatizare aprofundat pentru a ține pasul cu progresele. Conform Gartner, peste 50% dintre firmele din domeniu sunt convinse că soluțiile software au un impact puternic asupra dezvoltării business-ului și asupra profitabilității sale.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...