Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Start la digitalizare IMM. Folosiți tehnologia pentru a vă dezvolta afacerea și a vă asigura viitorul!

Date: 20-12-2022
Author: Alina Răfoi

Accesați acum fonduri nerambursabile de până la 100,000 EURO pentru achiziția soluțiilor de business de la BITSoftware.

[citește mai mult...]

Construiți un business stabil pe o piață plină de perturbări cu soluțiile software potrivite. Folosiți fondurile europene pentru digitalizarea activității de pe șantier cu SocrateERP!

Date: 03-11-2022
Author: Alina Răfoi

Uniunea Europeana pune la dispoziția companiilor de construcții fonduri nerambursabile prin intermediul a două măsuri: POC 4.1.1.bis - fonduri pentru retehnologizare și digitalizare și PNRR C9 - Programul de digitalizare a IMM-urilor.

BITSoftware dezvoltă și implementează soluții ERP, CRM și BI de ultimă generație pentru diferite industrii, companii mijlocii și mari din sectorul privat. Ca parte a Grupului Entersoft, suntem acum unul dintre cei mai importanți furnizori de software de business din România, cu cel mai complet portofoliu de produse. Cu peste 600 de ingineri calificați care pot oferi soluții de top, oportunitățile de viitor sunt fascinante și pot sprijini viziunea clienților noștri din industria de construcții pentru transformarea digitală.

[citește mai mult...]

Finanţare europeană pentru digitalizarea IMM-urilor - Investiți în viitorul afacerii dumneavoastră!

Date: 30-06-2022
Author: Alina Răfoi

 

PNRR este programul de finanțare pe care îl aşteaptă toată lumea și despre care se vorbeşte de aproape doi ani. Autoritatea pentru digitalizarea României (ADR) anunță că  IMM-urile vor avea posibilitatea să semneze până la 5.400 de contracte de finanţare pentru transformarea digitală.

 

Prin componenta C9 din PNRR, Uniunea Europeană pune la dispoziția firmelor mici și mijlocii din România (IMM cu până la 250 angajați) fonduri de 500 mil EUR ca suport pentru îmbunătățirea performanței economice și creșterea competitivității prin transformare digitală și tehnologică. Una dintre activitățile susținute de acest program este și achiziționarea și implementarea de soluții software de business.​​

[citește mai mult...]

Fonduri europene nerambursabile de 105 milioane euro puse la dispoziția IMM-urilor pentru achiziția de soluții software de business

Date: 13-10-2020
Author: Alina Răfoi

După o destul de lungă perioadă de așteptare, vineri seara, Ministerul Fondurilor Europene a publicat în dezbatere publică proiectul de Ghid al solicitantului și Schema de minimis pentru Programul de digitalizare al IMM-urilor. Perioada de consultare publică este de 10 zile, începând cu data de 09.10.2020 până la data de 19.10.2020, ora 17.00.

[citește mai mult...]

Modernizați și eficientizați activitatea companiei cu ajutorul sistemelor ERP, CRM, BI sau WMS de la BITSoftware

Date: 24-08-2020
Author: Alina Răfoi

Uniunea Europeană, prin programul de investiții și digitalizare, pune la dispoziția firmelor mici și mijlocii din România (IMM cu până la 250 angajați) fonduri de până la 100.000 euro ca suport pentru îmbunătățirea performanței economice și creșterea competitivității. Una dintre activitățile susținute de acest program este și achiziționarea și implementarea de soluții software de business (ERP, CRM, BI sau WMS).

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...