Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

[Infografic] Provocări, soluții și beneficii pentru activitatea companiilor de construcții

Date: 28-07-2022
Author: Alina Răfoi

Companiile din construcții se confruntă cu o serie de provocări, pentru care oferim o serie de soluții dedicate industriei. SocrateERP înseamnă un pas înainte atât în ceea ce privește eficientizarea, cât și în tot ceea ce înseamnă rezultate mai performante, resurse mai bine alocate, procese mai fluide. 

[citește mai mult...]

Fonduri nerambursabile pentru digitalizarea companiilor de construcții

Date: 22-07-2022
Author: Alina Răfoi

Digitalizarea în domeniul construcțiilor nu trebuie să reprezinte doar un obiectiv al viitorului, ci trebuie sa fie o realitate a prezentului. Modernizarea și digitalizarea construcțiilor sunt esențiale atât pentru sectorul construcțiilor, cât și pentru toate celelalte industrii.

[citește mai mult...]

Restartul sistemului fiscal, o provocare pentru mediul de business din România

Date: 19-07-2022
Author: Alina Răfoi

Digitalizarea și modernizarea ANAF, îmbunătățirea comunicării cu contribuabilii, persoane fizice sau juridice, au fost doar câteva dintre dorințele (și cerințele) mediului de business. Iată că și anul 2022 este unul plin de schimbări în sistemul fiscal, unele dintre măsurile fiscale fiind asumate cu termene clare și în PNRR.

[citește mai mult...]

[Studiu PAC] Digitalizarea, un adevărat “game changer” pentru industria de servicii în era post pandemică

Date: 15-07-2022
Author: Alina Răfoi

Sectorul de servicii iese dintr-o perioadă de perturbări masive, iar firmele trebuie să se adapteze la noi moduri de lucru, la schimbarea cerințelor clienților și la modelele de business în continuă evoluție. Acesta este contextul în care transformarea digitală nu mai este doar o opțiune, ci este condiția esențială pentru creștere.

[citește mai mult...]

BITSoftware a lansat serviciul e-Factura

Date: 04-07-2022
Author: Alina Răfoi

Digitalizarea mediului de business reprezintă o provocare pentru sistemul actual și este singura modalitate de a ne alinia cu legislația europeană. 

Începând de vineri, 1 iulie 2022, operatorii economici care comercializează produse cu risc fiscal ridicat (B2B) şi cei care desfășoară activități economice în relația cu statul (B2G) au obligaţia să emită facturi electronice şi să le transmită prin sistemul naţional RO e-Factura, potrivit prevederilor OUG nr. 120/2021, aprobată cu modificări prin Legea nr. 139/2022.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...