Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

Date: 20-04-2016
Author: Alina Răfoi

 

V-ați întrebat vreodată ce înseamnă o afacere de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astfel încât afacerea să crească în mod natural.

 

Dar cum vă puteți da seama dacă afacerea dumneavoastră de distribuție se îndreaptă în direcția bună? Cum vă puteți asigura că știți în orice moment ce se întâmpla cu banii dumneavoastră? Care sunt semnele care arată că aveți nevoie de sisteme informatice pentru un control riguros și care să vă permită creșterea afacerii? După 22 de ani de experiență și mii de discuții cu oameni de business, am alcătuit o listă cu unele dintre cele mai comune semne care vă arată că afacerea dumneavoastră de distribuție are nevoie de un sistem integrat de gestiune.

[citește mai mult...]

Handlopex folosește soluția completă pentru distribuție multichannel

Date: 14-04-2016
Author: Alina Răfoi

SocrateCloud ERP și SocrateBI susțin Handlopex România în dezvoltarea unei rețele de distribuție multichannel de anvelope și jante. În primul său an de funcționare, Handlopex România a generat o cifră de afaceri de 1,5 milioane de Euro și s-a poziționat ca și furnizor de încredere pe piața românească.

[citește mai mult...]

Cross-docking, logistică mai rapidă și mai ieftină pentru distribuție

Date: 11-04-2016
Author: Alina Răfoi

Cross-docking-ul este o tehnică logistică ce elimină sau scad activitățile de depozitare și picking în cadrul unui depozit, păstrând doar funcțiile de primire și de livrare. Ideea este să se transfere livrarile direct din trailerele care vin în cele care pleacă fără a fi necesară depozitarea, având o durată scurtă de staționare. În cazul ideal, pe platforma de cross-docking livrarile petrec în mod normal de la câteva minute la 24-36 de ore. În principiu, platformele de cross-docking sunt niște spații de transfer, unde camioanele ajung cu bunuri care trebuie sortate, consolidate cu alte bunuri care vin cu alte transporturi, iar apoi încărcate pentru livrare.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...