Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Comunicat de presă: Începere proiect finanțat prin măsura Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor

Date: 18-05-2021
Author: Camelia Mihai
SC BIT SOFTWARE SRL anunță lansarea proiectul cu titlul ”M2” proiect  nr RUE 566 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”,  instituită prin OUG nr. 130/2020.
[citește mai mult...]

Management uşor şi rapid al serviciilor de mentenanţă cu SocrateCRM și SocrateService

Date: 14-05-2021
Author: Alina Răfoi

 

Ca și companie de servicii puneți în centrul activității, indiferent de domeniul în care activați, nevoile în continuă schimbare ale clienților finali. Noi știm că serviciile de calitate oferite clienților rezultate și din utilizarea tehnologiei și soluțiilor software, sunt ingredientele unei afaceri de succes în acest sector. Dacă ați ajuns să citiți acest articol, înseamnă că faceți parte din acest sector și că ați identificat nevoia unui sistem robust și scalabil, care să vă ofere mobilitatea de care aveți nevoie, precum și posibilitatea de a prelua și prelucra rapid informațiile și solicitările clienților dumneavoastră. 

[citește mai mult...]

Eficientizarea proceselor din distribuție cu SocrateERP - un “must” în noile condiții

Date: 11-05-2021
Author: Alina Răfoi

Companiile din industria de distribuție sunt nevoite să se adapteze rapid pentru a-și maximiza performanța, pentru a-și crește eficiența și profitabilitatea și, în final, pentru a menține satisfacția clienților, mai ales în condițiile în care aceștia au cerințe tot mai mari. Necesitatea controlului și eficientizării proceselor de business sunt condiții esențiale ale succesului. 

 

O soluție ERP automatizeaza și eficientizează procesele din distribuție și oferă informații corecte în timp real, ca să se poată identifica și rezolva rapid orice situație apărută.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...