Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

ERP - soluția cea mai rapidă sau cea mai potrivită?

Date: 16-06-2016
Author: Alina Răfoi

 

În momentul în care ajung la concluzia că au nevoie de un sistem ERP, companiile se trezesc cu o mare dilemă: ce soluție alegem?

[citește mai mult...]

Nu uitați că puteți cumpăra soluții de business și obține scutire pe profitul reinvestit

Date: 14-06-2016
Author: Alina Răfoi


 

Această facilitate fiscală privind scutirea de impozit pe profitul reinvestit nu este una nouă, ea fiind valabilă de anii trecuți. Noutatea cu care a venit însă Legea 227/ 2015 privind Codul fiscal este extinderea ariei de scutire de la producția sau achiziția de echipamente tehnologice și la achiziționarea de programe informatice.

[citește mai mult...]

Despre implementarea continuuă

Date: 08-06-2016
Author: Dan Melinte

Acum ceva vreme am aflat de la un colaborator de-al nostru cu o largă experiență în domeniu, că și implementarea de sisteme ERP se degradează sau mai direct spus: legea entropiei se aplică și în acest caz. Am fost surprins de această afirmație pentru că mă gândeam: implementarea nu-i o bucată de brânză uitată în frigider care… știți voi ce se întămplă cu ea. Deși activam de ceva vreme în domeniu, nu am avut ocazia să cuget la acest aspect,  aceasta și pentru că după ce termini o implementare treci la alta și tot așa până la victoria finală.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...