Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

[ebook] Utilizați transformarea digitală ca avantaj competitiv în business

Date: 29-11-2022
Author: Alina Răfoi

Dacă sunteți responsabil pentru digitalizarea proceselor din companie, atunci acest eBook este pentru dvs. Vom explica de ce automatizarea proceselor de business este importantă pentru succesul companiei și cum trebuie să abordați trecerea către digital.

[citește mai mult...]

[Infografic] Indicatori de performanță importanți pentru sectorul de servicii logistice

Date: 24-11-2022
Author: Camelia Mihai

 

[citește mai mult...]

Companiile de construcții împinse de contextul actual să prioritizeze și să accelereze digitalizarea

Date: 22-11-2022
Author: Alina Răfoi

Industria de construcții este tot mai presată, dar și încurajată, să adopte noile instrumente digitale. Piața de construcții se află într-un moment cheie cauzat de creșterea prețurilor la materiile prime, de lipsa forței de muncă calificată în domeniu, dar și de adaptarea continuă la cerințele de sustenabilitate pe care companiile trebuie să le îndeplinească. Transformarea digitală și automatizarea în construcții reprezintă primii pași pe care industria de construcții trebuie să-i parcurgă cât mai rapid.

[citește mai mult...]

Un depozit automatizat optimizează fluxurile de lucru și reduce costurile

Date: 17-11-2022
Author: Alina Răfoi

În economia extrem de competitivă de astăzi, capacitatea de a răspunde rapid la cerințele în continuă schimbare ale clienților reprezintă un avantaj competitiv important. În același timp, managementul eficient al operațiunilor de depozitare este esențial pentru succesul continuu al business-ului. Decizia de a alege un sistem WMS este strategică, iar importanța procesului de selecție nu poate fi minimizată. 

[citește mai mult...]

Soluția WMS, critică pentru performanța depozitului

Date: 16-11-2022
Author: Alina Răfoi

Odată cu extinderea masivă a tehnologiei, s-a schimbat profilul piețelor atât în domeniul business to business și în domeniul business to consumer. Comenzile trebuie livrate în timpi mai scurți, cu acuratețe cât mai mare și costuri cât mai mici. Totodată, portofoliul de produse s-a diversificat, fiecare business având de-a face cu un număr tot mai mare de produse.

[citește mai mult...]

Digitalizarea, indispensabilă pentru a răspunde provocărilor logistice

Date: 10-11-2022
Author: Alina Răfoi

Mixul de provocări din industria logistică obligă companiile să exploateze la maximum oportunitățile, să-și regândească modelul de business și procesele conform paradigmei digitale. Industria de logistică, deși are o rezistență crescută la schimbare din cauza complexității proceselor, se numără printre cele pentru care digitalizarea aduce cele mai mari beneficii.

[citește mai mult...]

Optimizarea depozitului pentru performanță. Principii de bază pentru un management eficient al depozitului

Date: 08-11-2022

Fie ca vorbim despre companii de distribuție, retail, servicii logistice sau producție, performanța și profitabilitatea acestora se bazează, in mare parte, pe eficiența și productivitatea depozitului. Atunci cand acesta este bine organizat, iar activitățile din depozit se desfășoară în mod eficient, rezultatele financiare sunt pe masura.

Ce înseamnă optimizarea pentru a atinge performanța și care sunt principiile de bază pentru un management eficient al depozitului? Aflăm în continuare.

[citește mai mult...]

Construiți un business stabil pe o piață plină de perturbări cu soluțiile software potrivite. Folosiți fondurile europene pentru digitalizarea activității de pe șantier cu SocrateERP!

Date: 03-11-2022
Author: Alina Răfoi

Uniunea Europeana pune la dispoziția companiilor de construcții fonduri nerambursabile prin intermediul a două măsuri: POC 4.1.1.bis - fonduri pentru retehnologizare și digitalizare și PNRR C9 - Programul de digitalizare a IMM-urilor.

BITSoftware dezvoltă și implementează soluții ERP, CRM și BI de ultimă generație pentru diferite industrii, companii mijlocii și mari din sectorul privat. Ca parte a Grupului Entersoft, suntem acum unul dintre cei mai importanți furnizori de software de business din România, cu cel mai complet portofoliu de produse. Cu peste 600 de ingineri calificați care pot oferi soluții de top, oportunitățile de viitor sunt fascinante și pot sprijini viziunea clienților noștri din industria de construcții pentru transformarea digitală.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...