Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

BITSoftware aniversează primii 30 de ani de succes

Date: 24-11-2023
Author: Anca Cazacu

Echipa BITSoftware, pasionată de tehnologie, software și business, a urmărit constant perfecționarea, dezvoltarea și creșterea prin Inovație și Schimbare.

BITSoftware, companie emblematică a domeniului IT&C din România, aniversează 30 de ani de la înființare, o vârstă matură pentru o organizație ce a excelat permanent la capitolul inovare și responsabilitate în relația cu partenerii de afaceri. Având ca logotip ghinda, simbol al înţelepciunii şi longevităţii în mitologia greacă, echipa BITSoftware se identifică cu aceasta, în încercarea de a demonstra cele două calități fundamentale ale soluțiilor sale.

[citește mai mult...]

[Comunicat de presă] Prin noua fuziune, BITSoftware își propune să devină lider pe piața furnizorilor de soluții de business din România

Date: 03-05-2023
Author: Anca Cazacu

BITSoftware, companie emblematică a domeniului IT&C din România, cu o experiență de 30 de ani în dezvoltarea de soluții software de business, ca și companie consolidată a încheiat anul precedent cu un exercițiu financiar de 4.1 de milioane de Eur, estimând creșteri anuale de cel puțin 20% pentru următorii ani și vizând o serie de obiective strategice.  

[citește mai mult...]

BITSoftware, Bronze Partner la Conferința Magazinul Progresiv

Date: 21-03-2023
Author: Alina Răfoi

Cel mai mare eveniment B2B dedicat industriei de retail & FMCG adună, timp de trei zile, în perioada 22-24 Martie 2023 la Hotel Internațional din Sinaia, cei mai relevanți speakeri locali și internaționali, precum și o audiență fizică de aproximativ 450 de participanți.

[citește mai mult...]

Grupul BITSoftware a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 3,2 milioane EUR

Date: 12-04-2022
Author: Alina Răfoi

Principala categorie de soluții ERP a înregistrat o creștere de 20% 

 

BITSoftware, companie emblematică a domeniului IT&C din România cu o experiență de 28 de ani în dezvoltarea de soluții de business, anunță rezultate în creștere la finele anului fiscal 2021, volumul total al vânzărilor ridicându-se la 3,2 milioane EUR. Creșterea vine ca o confirmare a poziționării companiei ca furnizor preferat de soluții de business și a portofoliului de instrumente software pe care le pune la dispoziția clienților săi pe fondul deschiderii mediului de afaceri autohton către transformarea digitală. Principala categorie de soluții, cea de gestionare a resurselor organizațiilor (ERP - Enterprise Resource Planning), susține creșterea consistentă a cifrei de afaceri și a înregistrat o evoluție anuală pozitivă de 20% în comparație cu 2020.

[citește mai mult...]

BITSoftware, partener Virtual Agro 4.0, cel mai mare eveniment online dedicat sectorului Agribusiness din România

Date: 21-03-2022
Author: Alina Răfoi

Agricultura a suferit schimbări semnificative în ultimii ani, iar  integrarea noilor soluții ca urmare a progreselor tehnologice a devenit o condiție absolut necesară pentru a face față provocărilor cu care se confruntă fermierii.

 

În acest context, BITSoftware participă ca partener, alături de oficiali români cu responsabilități în dezvoltarea politicilor și strategiilor în domeniul agricol și de alți reprezentanți ai companiilor relevante din agricultură, în data de 24 martie 2022, la târgul Virtual Agro 4.0, cel mai mare eveniment online dedicat sectorului Agribusiness din România.

[citește mai mult...]

Noutăți de la BITSoftware

Date: 06-10-2021
Author: Alina Răfoi

Chiar dacă au fost luni de vară și de concediu, mintea noastră nu a stat doar la vacanță, pentru că am dat drumul unor noi proiecte provocatoare la clienți din logistică și distribuție, dar și din construcții, vinificațieși retail online.

Chiar dacă au fost luni de vară și de concediu, mintea noastră nu a stat doar la vacanță, pentru că am dat drumul unor noi proiecte provocatoare la clienți din logistică și distribuție, dar și din construcții, vinificație și retail online.

În paralel, am realizat câteva materiale din care puteți afla mai multe informații despre soluțiile noastre și care scot în evidență beneficiile utilizării lor în activitatea de zi cu zi.

[citește mai mult...]

Comunicat de presă: Începere proiect finanțat prin măsura Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor

Date: 18-05-2021
Author: Camelia Mihai
SC BIT SOFTWARE SRL anunță lansarea proiectul cu titlul ”M2” proiect  nr RUE 566 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”,  instituită prin OUG nr. 130/2020.
[citește mai mult...]

Clienți noi în context de pandemie - cine a avut încredere să investească și în ce tip de soluții

Date: 02-12-2020
Author: Alina Răfoi

La începutul anului, am pornit la drum cu dorința și credința că va fi un an dinamic și plin de provocări, dar nimic nu anunța situația fără precedent și contextul nou, nesigur și imprevizibil pe care l-a creat pandemia. 

 

Dar chiar și în aceste condiții, am reușit să punem bazele unor noi parteneriate, atrăgând de partea noastră clienți care au înțeles care sunt avantajele digitalizării și de ce tocmai acum este momentul să privească către viitor și să investească în soluții complexe, în cloud, ușor de gestionat, care să le acopere complet necesitățile de urmărire a activității și de anticipare și înțelegere a obstacolelor cu care se confruntă. 

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...