Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

[Studiu de caz] Digitalizarea Eureka cu ajutorul soluției Entersoft Business Suite

Date: 29-03-2024
Author: Alina Răfoi

Povestea EUREKA, producător și distribuitor de produse chimice, a început la nivel național în anul 1960 în Famagusta, iar în 1987 a început o acțiune intensă de export către țările arabe, Europa Centrală și de Est. A urmat achiziția unor branduri recunoscute la nivel internațional precum INTERSTAR Chim din România, cu scopul de a crește prezența grupului, a activității sale și a mărcilor proprii în sectorul B2B.

[citește mai mult...]

Acoperiți toate nevoile fabricii cu Entersoft Business Suite, soluția completă pentru companiile de producție

Date: 20-03-2024
Author: Alina Răfoi

De la începutul pandemiei și până în prezent, companiile de producție se confruntă cu multiple provocări, de la instabilitatea lanțurilor de aprovizionare, scumpirea materiilor prime, precum și creșterile semnificative ale prețurilor energiei și gazelor naturale. În acest mediu economic volatil, câștigători sunt cei care știu să transforme provocările și riscurile în oportunități și cei care își organizează mai bine și își eficientizează activitatea.

[citește mai mult...]

[Webinar] Provocări în producție? Automatizați și monitorizați întregul proces cu Entersoft Business Suite

Date: 13-03-2024
Author: Alina Răfoi

[citește mai mult...]

[Studiu de caz] Amvyx, companie cu o istorie de peste 100 de ani în distribuție, își atinge obiectivele de creștere cu Entersoft Business Suite

Date: 08-03-2024
Author: Alina Răfoi

Amvyx și-a început activitatea în anul1917 și este unul din cei mai mari distribuitori de branduri exclusive de băuturi alcoolice și nealcoolice în Grecia. Cu o filosofie care se bazează pe antreprenoriat, inovare și respect atât pentru furnizorii, cât și pentru clienții săi, compania a reușit să concureze cu companii multinaționale de la egal la egal, atingându-și în același timp obiectivele de creștere continuă.

[citește mai mult...]

Dimensionarea corectă a stocurilor cu Entersoft Business Suite

Date: 05-03-2024
Author: Alina Răfoi

Stocurile înseamnă bani, bani blocați. De aceea, unele din cele mai importante sarcini atât în producție, cât și în distribuție, sunt acelea de a reduce nivelurile de stoc și de a evita, în același timp, rupturile de stoc. O linie destul de fină și un echilibru destul de dificil de menținut, dacă nu există implementat un proces de urmărire și optimizare continuă.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...