Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Transformarea distribuției: puterea soluției software complete și integrate (ERP, SFA, xVAN, WMS, BI și e-Commerce)

Date: 16-02-2024
Author: Alina Răfoi

Companiile de distribuție joacă un rol esențial în lanțul de aprovizionare, iar menținerea competitivității în peisajul afacerilor moderne necesită utilizarea unor tehnologii avansate. O astfel de abordare de tip game-changer este utilizarea unei soluții complete și integrate ERP, SFA, xVAN, WMS, BI și e-Commerce. În această postare pe blog, vom explora beneficiile soluției software complete și integrate pentru companiile de distribuție.

[citește mai mult...]

[Infografic] 7 motive pentru care soluția ERP nu aduce beneficiile așteptate

Date: 23-02-2023
Author: Camelia Mihai

Implementarea și utilizarea unui sistem ERP nu reprezintă o garanție pentru utilizarea eficientă a acestuia. Descoperiți în infograficul de mai jos 7 cele mai des întâlnite motive pentru care soluția ERP nu aduce beneficiile așteptate și aflați cum să vă îmbunătățiți procesele de business evitând aceste greșeli.

[citește mai mult...]

Ce pot face ERP-ul și tehnologia API pentru afacerile online?

Date: 29-03-2018
Author: Alina Răfoi

Să începem cu o scurtă prezentare a conceputului. Fie că vă dați seama sau nu, cunoașteți deja tehnologia, pentru că o folosim în fiecare zi în activitatea noastră zilnică, cum ar fi ori de câte ori ne conectăm la aplicațiile de mobil. API-ul facilitează sincronizarea aplicațiilor în timp real, cazul cel mai comun fiind atunci când ne conectăm la un site utilizând conturile deja existente de Gmail sau Facebook. Ce se întâmpla în “spate” este posibil datorită tehnologiei API, care extrage informația din conturile respective și o folosește pentru a ne conecta la site-ul pe care dorim să intrăm.

[citește mai mult...]

Noi funcționalități pentru SocrateCloud ERP

Date: 25-04-2017
Author: Alina Răfoi

 

SocrateCloud, platformă completă de business în cloud, a încheiat primul trimestru din 2017 cu noi funcționalități dezvoltate și utilizate de clienții din diverse industrii pentru a-și eficientiza încă și mai mult activitățile de business. Haideți să facem o scurtă trecere în revistă a celor mai importante noutăți.

[citește mai mult...]

Fonduri europene pentru extinderea și modernizarea capacității de producție alături de soluții ERP, CRM, BI sau WMS

Date: 10-02-2017
Author: Alina Răfoi

 

Și anul acesta companiile mici și mijlocii își pot crește profitabilitatea și maximiza potențialul în afaceri prin intermediul finanțărilor europene.

[citește mai mult...]

Un nou an, noi oportunități

Date: 16-01-2017
Author: Alina Răfoi

 

Începutul de an este momentul ideal pentru analizarea rezultatelor realizate în anul ce a trecut și pentru planificarea activităților de anvergură pentru anul în curs. Pentru toți este un moment propice pentru a face planuri strategice, pentru a evalua ce a funcționat și ce nu, dar și pentru a planifica resursele în concordanță cu obiectivele de business.

 

Soluția software ERP vă oferă instrumentele de analiză și control de care aveți nevoie ca să creșteți potențialul și performanța în business.

[citește mai mult...]

Scutirea de impozit pe profit reinvestit în soluții de business continuă și în 2017

Date: 13-01-2017
Author: Alina Răfoi

 

Vestile bune de la început de an continuă și anunțăm că măsura de scutire de impozit pe profit reinvestit în soluții informatice de business, una dintre cele mai importante facilități acordate de Codul Fiscal, continuă să fie pusă în aplicare și în anul 2017. 

[citește mai mult...]

[eBook gratuit] 7 rețete de succes pentru companiile din construcții

Date: 25-11-2016
Author: Alina Răfoi

Companiile de construcții au mai multe proiecte în derulare, în zone și în stadii diferite. Pentru că opțiunea de a vizita fiecare șantier în fiecare zi nu este viabilă, managerii nu pot urmări și controla îndeaproape execuția fiecărui proiect și, în consecință, nu își pot controla și eficientiza nici afacerea pe de-a-ntregul.

[citește mai mult...]

SocrateCloud, noi funcționalități

Date: 22-11-2016
Author: Alina Răfoi

 

Socrate Cloud, platforma completă de business în cloud, se apropie de finalul anului prin lansarea unei noi versiuni. Clienții noștri beneficiază acum de noi funcționalități ale soluției SocrateCloud care eficientizează încă și mai mult activitățile de business. Cea mai recentă versiune SocrateCloud a venit cu peste 30 de noi funcţionalităţi. Facem în continuare o scurtă trecere în revistă a celor mai semnificative îmbunătățiri.

[citește mai mult...]

La ce să vă așteptați când implementați un ERP pentru construcții

Date: 21-10-2016

 

Reacțiile tipice asociate cu implementarea și utilizarea unei soluții ERP într-o companie de construcții variază de la “e foarte diferit față de cum procedam înainte” și până la “wow, ce diferență!”. Ce face diferența? Selecția sistemului ERP potrivit trebuie să se bazeze în primul rând pe latura funcțională - cât de capabil este sistemul să respecte cerințele de business ale unei companii din construcții.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...