Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

[Webinar] Anul eficienței. Reduceți costurile și creșteți profitabilitatea depozitului cu FluxVision WMS

Date: 30-05-2023
Author: Alina Răfoi

Dacă vă confruntați cu dificultăți de urmărire a stocului, cu erori de livrare, cu lipsa de vizibilitate și sunteți dependenți de procese manuale, acest webinar vi se adresează!

Joi, 15 iunie 2023 de la ora 11:00, în cadrul webinarului Anul eficienței - Reduceți costurile și creșteți profitabilitatea depozitului cu FluxVision WMS, BITSoftware vă invită să descoperiți cum puteți obține un depozit mai eficient și mai profitabil.

Înregistrați-vă la Webinar

[citește mai mult...]

Principalele tendințe în Retail și cum pot răspunde comercianții la provocările momentului

Date: 23-05-2023
Author: Alina Răfoi

Așteptările consumatorilor evoluează, iar retailerii resimt mai mult ca niciodată presiunea de a veni cu propuneri convingătoare pentru consumatori. Așa cum reiese din studiul EY Future Consumer Index, consumatorii își doresc de la retaileri: să le facă viața mai ușoară, mai bună și mai satisfăcătoare.

[citește mai mult...]

Faceți cunoștință cu soluția end-to-end pentru retail de la BITSoftware

Date: 17-05-2023
Author: Alina Răfoi

Într-o lume dinamică, cu tendințe de piață care se modifică rapid, experiența clienților înseamnă totul. Companiile de succes plasează clientul în centrul operațiunilor de retail pentru a obține o creștere durabilă. 

[citește mai mult...]

Livrează marfă cât, când și unde trebuie sau Cum să faci profit din stocuri mai mici

Date: 08-11-2017
Author: Alina Răfoi

În comerț, datorită fluxului tot mai mare și mai complex de bunuri generat de e-commerce și cu timp de execuție (de la comandă și până la livrare) tot mai scurt, costurile logistice ale depozitelor riscă să crească. Pe întreg lanțul de aprovizionare, depozitul se confruntă cu cele mai mari provocări la nivel de cost. De ce? Pentru că numărul de comenzi este tot mai mare, metodele de livrare au devenit și ele mai complexe, iar în depozit se gestionează în același timp comenzi de tip B2B și B2C, fiecare cu specificul său. Acest lucru necesită o mare flexibilitate, făcând mai dificilă planificarea lucrărilor din cauza comenzilor, care trebuie ambalate și expediate de preferat în aceeași, ceea ce înseamnă că este foarte greu, dacă nu chiar imposibil să se facă o planificare în avans.

[citește mai mult...]

Revoluția retailului impune investiții în tehnologie

Date: 23-08-2017
Author: Alina Răfoi

 

Încă de acum 15 ani cei mai mari “guru” ai internetului preziceau o revoluție a retailului, pe care noi o trăim astăzi. Retailul este acum mai viu și mai dinamic decât a fost vreodată. Marii influențatori au fost urbanizarea și utilizarea internetului, mai ales cel mobil, în toate activitățile de zi cu zi. Aceștia au schimbat complet comportamentul consumatorilor, iar retailerii care vor să țină pasul cu nevoile și așteptările acestora trebuie să evolueze și ei.

 

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...