Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Soluții software pentru îmbunătățirea productivității în servicii profesionale

Date: 19-04-2022
Author: Alina Răfoi

Într-o lume ideală, angajații ar fi fericiți, proactivi și productivi. Cu toții ne dorim o productivitate maximizată în businessul din care facem parte, dar ce este de fapt productivitatea? Cum putem ști dacă este la cotele pe care ni le dorim și cum o îmbunătățim?

[citește mai mult...]

Grupul BITSoftware a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 3,2 milioane EUR

Date: 12-04-2022
Author: Alina Răfoi

Principala categorie de soluții ERP a înregistrat o creștere de 20% 

 

BITSoftware, companie emblematică a domeniului IT&C din România cu o experiență de 28 de ani în dezvoltarea de soluții de business, anunță rezultate în creștere la finele anului fiscal 2021, volumul total al vânzărilor ridicându-se la 3,2 milioane EUR. Creșterea vine ca o confirmare a poziționării companiei ca furnizor preferat de soluții de business și a portofoliului de instrumente software pe care le pune la dispoziția clienților săi pe fondul deschiderii mediului de afaceri autohton către transformarea digitală. Principala categorie de soluții, cea de gestionare a resurselor organizațiilor (ERP - Enterprise Resource Planning), susține creșterea consistentă a cifrei de afaceri și a înregistrat o evoluție anuală pozitivă de 20% în comparație cu 2020.

[citește mai mult...]

Care sunt beneficiile aduse companiilor din servicii prin implementarea soluției SocrateERP?

Date: 08-04-2022
Author: Alina Răfoi

Importanța digitalizării eficiente a companiilor din servicii aduce cu sine o serie de nevoi pe care tot mai multe dintre organizații le consideră a fi vitale pentru ca achiziția, implementarea și adopția aplicațiilor software să fie un succes. SocrateERP face parte din soluțiile software dedicate standardizării și eficientizării modului de lucru al companiilor din servicii.

 

Gestiunea corectă a proiectelor, gestiunea relațiilor cu clienții, a activității financiar-contabile, precum și monitorizarea consumurilor pe proiect, sunt doar unele dintre aspectele principale pe care o companie de servicii trebuie să le ia în considerare pentru un management eficient al întregului proces de business.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...