[ebook] Planificați și organizați operațiunile din depozit cu soluții WMS flexibile și scalabile

Date: 30-03-2023
Author: Alina Răfoi

e-book-wms-scalabile-flexibile-blog

Logistica are un rol crucial în activitatea firmelor, aflându-se într-o conexiune permanentă cu producția, vânzarea, marketingul și servirea clienților. Prin organizarea unei activități logistice eficiente, această funcție va putea aduce o contribuție reală la creșterea rentabilității firmei. Logistica ocupă în cadrul companiei o poziție unică ce-i permite sa coordoneze relațiile care influențează atât fluxul de informații, cât și pe cel de bunuri, având ca scop final executarea comenzilor primite. Termenul de logistică este preluat din domeniul militar și reprezintă unul din elementele esențiale atât pentru o organizare eficientă, cât și pentru o mai bună productivitate a tuturor elementelor dintr-un angrenaj.

Se vorbește tot mai des și mai intens despre automatizare. De ce? Pentru că un depozit automatizat aduce o creștere a performanței și o scădere a costurilor. Procesarea comenzilor, gestiunea stocurilor, optimizarea spațiului de depozitare și trasabilitatea end-to-end nu mai reprezintă o problemă pentru un depozit care a înțeles că investiția într-un sistem WMS modern, flexibil și scalabil înseamnă, de fapt, o creștere a profitabilității.

Soluții WMS

BITSoftware nu vine cu o soluție, ci cu trei! În prezent, BITSoftware are una dintre cele mai extinse game de soluții de gestiune a depozitelor, produse robuste, scalabile și adaptabile la nevoile, dimensiunea și complexitatea afacerii dvs.!

Descărcați ebook-ul gratuit și vedeți mai multe detalii despre fiecare din soluțiile WMS pe care vi le propunem! 

Descărcați ebook-ul

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...