Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Sărbători fericite din partea echipei BITSoftware

Date: 23-12-2016
Author: Alina Răfoi

 

Din partea echipei BITSoftware, un mulțumesc mare  tuturor clienților, partenerilor și colaboratorilor noștri. 2016 a fost un an minunat în care am colaborat cu succes și am continuat să dezvoltăm soluția de gestiune Socrate și pe baza sugestiilor și cerințelor primite de la voi. A fost un an cu multe provocări dar și cu realizări importante.

[citește mai mult...]

MicroStrategy Desktop acum gratuit

Date: 22-12-2016
Author: Alina Răfoi

 

 

 

MicroStrategy Desktop este un instrument puternic de analiză a datelor, care le permite utilizatorilor să aibă acces la date și să își construiască tablouri de bord în câteva minute. Utilizatorii se pot acum conecta la peste 70 de surse de date (foi de calcul, baze de date relaționale, Hadoop și multe altele) fără nici un cost.

[citește mai mult...]

Soluțiile IT generează oportunități în construcții

Date: 20-12-2016
Author: Anca Cazacu

 

Textul de mai jos redă contribuția pe care am fost invitați de către Agenda Construcțiilor să o avem în cadrul unei analize a impactului pe care îl are tehnologia asupra mediului de afaceri, în special pentru zona industriei de construcții.

[citește mai mult...]

SocrateCloud ERP & BI, suport decizional pentru construcții

Date: 08-12-2016
Author: Alina Răfoi

 

Conform Euroconstruct, lider european de prognoză a pieței construcțiilor, prognoza pentru piata construcțiilor din României pentru perioada 2016 - 2017 este una favorabilă, în principal ca urmare a creșterilor așteptate în domeniul rezidențial și non-rezidențial. Conform aceleiaşi surse, România a înregistrat cea mai importantă creștere la nivel european.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...