Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

[Infografic] Top 10 funcționalități pentru companiile din Servicii

Date: 27-01-2023
Author: Camelia Mihai

Industria de servicii este în continuă creștere, iar companiile din domeniu au nevoie de soluții complete care să le ajute să-și urmărească și să-și eficientizeze activitatea. 

[citește mai mult...]

Soluții software pentru companiile care desfășoară intervenții pe teren

Date: 16-11-2021
Author: Alina Răfoi

Lucrările de service și mentenanță pe teren presupun de multe ori activități logistice complexe: aprovizionări uneori făcute din "mers", făcute uneori haotic de către echipa de reprezentanți de service și greu de gestionat, livrarea materialelor la punctele de lucru, gestionarea eficientă a timpului echipei de operatori de intervenție. Toate aceste activități devin mai ușor de planificat și controlat prin utilizarea unor soluții software cu funcționalități dedicate.

[citește mai mult...]

Gestionarea activității de service și  mentenanță cu soluțiile BITSoftware

Date: 14-10-2021
Author: Alina Răfoi

 

Companiile de mentenanță echipamente și service au nevoie să urmărească cu maximă precizie activitatea, pentru că se confruntă cu destul de multe provocări:

[citește mai mult...]

Management uşor şi rapid al serviciilor de mentenanţă cu SocrateCRM și SocrateService

Date: 14-05-2021
Author: Alina Răfoi

 

Ca și companie de servicii puneți în centrul activității, indiferent de domeniul în care activați, nevoile în continuă schimbare ale clienților finali. Noi știm că serviciile de calitate oferite clienților rezultate și din utilizarea tehnologiei și soluțiilor software, sunt ingredientele unei afaceri de succes în acest sector. Dacă ați ajuns să citiți acest articol, înseamnă că faceți parte din acest sector și că ați identificat nevoia unui sistem robust și scalabil, care să vă ofere mobilitatea de care aveți nevoie, precum și posibilitatea de a prelua și prelucra rapid informațiile și solicitările clienților dumneavoastră. 

[citește mai mult...]

Descoperiți SocrateService, aplicația mobilă pentru reprezentanții de service

Date: 15-04-2021
Author: Alina Răfoi

 

Reprezentanții de service au nevoie de aplicații mobile care să-i ajute să-și desfășoare activitatea în mod optim pe teren, astfel încât să poată să-și gestioneze eficient timpul și serviciile oferite, îmbunătățind calitatea acestora. 

 

Pentru a susține digitalizarea și automatizarea activității pentru companiile de service, BITSoftware lansează aplicația mobilă SocrateService, extensie nativă a soluției SocrateCloud. 

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...