Creșteți profitabilitatea în logistică și distribuție cu soluțiile software potrivite

Date: 15-03-2023
Author: Alina Răfoi

Profitabilitate depozite blog

La nivel mondial distribuția a devenit un sector economic deosebit de dinamic, iar comerțul în sine a suferit mutații pe toate planurile, diversificând metodele de vânzare și formele de distribuție. Principalele fenomene care au generat aceasta “mutație” sunt:

  • fenomenele demografice care și-au pus amprenta pe evoluția gusturilor clienților, favorizând modernizarea distribuției

  • creșterea puterii de cumpărare, diversificarea nevoilor și căilor de satisfacere a acestora

  • transformarea modului de viață determinat de gradul tot mai ridicat de urbanizare, extinderea marilor orașe prin dezvoltarea de noi cartiere, etc.

În acest context, gestionarea unei companii de distribuție și logistică în era vitezei necesită un proces de digitalizare și automatizare aprofundat pentru a ține pasul cu progresele. Conform Gartner, peste 50% dintre firmele din domeniu sunt convinse că soluțiile software au un impact puternic asupra dezvoltării business-ului și asupra profitabilității sale.

Prin intermediul unei game extinse de soluții software, BITSoftware este 100% pregătit să răspundă firmelor din logistică și distribuție, care doresc să integreze și să automatizeze toate procesele și canalele de distribuție, cu funcționalități care acoperă de la aprovizionare, optimizarea stocurilor și depozitelor, gestiunea comenzilor și a vânzărilor, optimizarea livrării, controlul prețurilor, marjelor și discounturilor, gestiunea financiar-contabilă, gestiunea serviciilor, dar și analize și rapoarte specifice industriei.

Click aici pentru o prezentare personalizată

Principalele tipuri de soluții software de business pe care le punem la dispoziția companiilor de logistică și distribuție, menite să contribuie la procesul de digitalizare al companiei și la creșterea profitabilității, sunt:

  • Soluții ERP (SocrateERP și Entersoft Business Suite) sunt soluții integrate, complexe, ce oferă o viziune de ansamblu a activității unei companii. Mai exact, o astfel de aplicație gestionează toate operațiunile din companie, automatizează procesele, atât comerciale cât și financiare, ajută la gestiunea și optimizarea stocurilor, și permite luarea de decizii rapide cu rapoarte și analize inteligente.

  • Soluții SFA (Entersoft Mobile Sales Force Automation) amplifică eficacitatea forței dvs. de vânzări mobile prin obținerea agilității necesare prin accesarea datelor în timp real cu ajutorul unui smartphone sau al unei tablete. Astfel agenții de vânzări de pe teren își pot îndeplini sarcinile zilnice și sunt mereu la curent cu informațiile din companie ca și cum ar fi în birou.

  • Soluții CRM (Socrate CRM și EBS CRM) gestionează relațiile cu clienții și includ diversele tipuri de interacțiuni dintre o companie și clienții săi. Aceste soluții îmbunătățesc activitățile specifice departamentelor de marketing, vânzări, și pe cele de suport în relația cu clienții, potențialii clienți, furnizori și parteneri.

  • Entersoft Mobile xVan este o aplicație mobilă care se adresează companiilor care își vând produsele și / sau serviciile clienților finali (B2B) în sistem de facturare mobilă (xVan).

  • Soluții WMS (FluxVision WMS, Entersoft WMS și aberon) sunt instrumente software ajutorul cărora se pot realiza următoarele activități: organizarea depozitului, verificarea stocurilor, realizarea operațiunilor pe diverse celule (reconfigurări ale structurii depozitului, previziuni), precum și multe altele.

  • Soluție de Business Intelligence de ultimă generație, SocrateBI, adresată companiilor de orice mărime care doresc să aibă un sistem integrat de raportare, analiză şi notificare.

Pentru mai multe detalii despre soluțiile software pentru logistică și distribuție, solicitați o întâlnire cu un consultant BITSoftware și împreună vom găsi soluțiile potrivite pentru business-ul dumneavoastră! 

Click aici pentru o prezentare personalizată

 

Share

Categorii

mai mult...

Arhivă

mai mult...