Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

[eBook gratuit] 7 rețete de succes pentru companiile din construcții

Date: 25-11-2016
Author: Alina Răfoi

Companiile de construcții au mai multe proiecte în derulare, în zone și în stadii diferite. Pentru că opțiunea de a vizita fiecare șantier în fiecare zi nu este viabilă, managerii nu pot urmări și controla îndeaproape execuția fiecărui proiect și, în consecință, nu își pot controla și eficientiza nici afacerea pe de-a-ntregul.

[citește mai mult...]

SocrateCloud, noi funcționalități

Date: 22-11-2016
Author: Alina Răfoi

 

Socrate Cloud, platforma completă de business în cloud, se apropie de finalul anului prin lansarea unei noi versiuni. Clienții noștri beneficiază acum de noi funcționalități ale soluției SocrateCloud care eficientizează încă și mai mult activitățile de business. Cea mai recentă versiune SocrateCloud a venit cu peste 30 de noi funcţionalităţi. Facem în continuare o scurtă trecere în revistă a celor mai semnificative îmbunătățiri.

[citește mai mult...]

Google Apps for Work devine G Suite și introduce noi funcționalități

Date: 04-11-2016
Author: Alina Răfoi

La sfarșitul lunii septembrie Google Apps for Work a împlinit 10 ani și a decis să-și schimbe numele în G Suite. Pe lângă această schimbare de nume și de imagine, Google a anunțat însă și o serie de îmbunătățiri și noi funcționalități pentru G Suite, care include aplicații ca Drive, Documente, Calendar sau Hangouts.

[citește mai mult...]

Socrate Salarii, software de salarii în cloud

Date: 01-11-2016
Author: Roxana Florescu

 

După 20 de ani de existență și colaborare cu nume mari din România, precum RCS RDS, Oil Terminal sau Premium Aerotec, Socrate Salarii trece la următorul pas - cloud-ul.

 

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...