Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Soluții software pentru companiile care desfășoară intervenții pe teren

Date: 16-11-2021
Author: Alina Răfoi

Lucrările de service și mentenanță pe teren presupun de multe ori activități logistice complexe: aprovizionări uneori făcute din "mers", făcute uneori haotic de către echipa de reprezentanți de service și greu de gestionat, livrarea materialelor la punctele de lucru, gestionarea eficientă a timpului echipei de operatori de intervenție. Toate aceste activități devin mai ușor de planificat și controlat prin utilizarea unor soluții software cu funcționalități dedicate.

[citește mai mult...]

Urmărirea proiectelor în companiile de servicii cu SocrateERP

Date: 10-11-2021
Author: Alina Răfoi

Companiile care oferă servicii variază foarte mult în funcție de domeniul în care activează, de mărime și de tipul de servicii pe care le prestează. Cu toate aceste diferențe, modelul de business este unul asemănător, toată activitatea lor având în centru proiectele, resursele și clienții. 

[citește mai mult...]

[Studiu de caz] BSH Electrocasnice optimizează activitatea cu SocrateCRM de la BITSoftware

Date: 02-11-2021
Author: Alina Răfoi

 

BSH Electrocasnice, filiala concernului BSH Hausgeräte GmbH, companie din cadrul Grupului Bosch, prezentă pe piața din România din 1999, a implementat SocrateCRM de la BITSoftware pentru optimizarea și automatizarea activității.

[citește mai mult...]

Tranziția către Cloud și digitalizare pentru flexibilitate și scalabilitate

Date: 21-10-2021
Author: Alina Răfoi

Covid-19 a accelerat tranziţia către cloud și digitalizare

 

Dacă ultimii doi ani ne-au învățat ceva, este faptul că business-urile digitalizate sunt mult mai agile și mai capabile să se replieze rapid în contextul actual. Tehnologia cloud ne conectează indiferent de locul în care ne aflăm în lume, ne oferă acces la aplicaţii critice şi servicii inovatoare, creează parteneriate în interiorul şi în afara organizaţiilor noastre şi ne permite să scalăm un business rapid şi mai puțin costisitor.

[citește mai mult...]

Gestionarea activității de service și  mentenanță cu soluțiile BITSoftware

Date: 14-10-2021
Author: Alina Răfoi

 

Companiile de mentenanță echipamente și service au nevoie să urmărească cu maximă precizie activitatea, pentru că se confruntă cu destul de multe provocări:

[citește mai mult...]

Noutăți de la BITSoftware

Date: 06-10-2021
Author: Alina Răfoi

Chiar dacă au fost luni de vară și de concediu, mintea noastră nu a stat doar la vacanță, pentru că am dat drumul unor noi proiecte provocatoare la clienți din logistică și distribuție, dar și din construcții, vinificațieși retail online.

Chiar dacă au fost luni de vară și de concediu, mintea noastră nu a stat doar la vacanță, pentru că am dat drumul unor noi proiecte provocatoare la clienți din logistică și distribuție, dar și din construcții, vinificație și retail online.

În paralel, am realizat câteva materiale din care puteți afla mai multe informații despre soluțiile noastre și care scot în evidență beneficiile utilizării lor în activitatea de zi cu zi.

[citește mai mult...]

Aplicațiile mobile câștigă tot mai mult teren pentru că simplifică procesele muncii de pe teren

Date: 28-09-2021
Author: Alina Răfoi

Știm cu toții ca telefoanele devin pe zi ce trece din ce în ce mai performante însă aplicațiile sunt cele care le transforma cu adevărat în tool-uri indispensabile vieții noastre, atât pe plan profesional, cât și personal. Încercați să vă imaginați pentru câteva secunde ce ar însemna comunicarea cu familia sau colegii de munca dacă nu ați avea Whatsapp sau Facebook sau cât de dificil ar fi accesul la diferite documente fără Google Drive. Ar fi destul de ciudat, nu? 

 

Pentru că am înțeles din timp care este tendința și am ascultat care sunt nevoile clienților noștri, am dezvoltat un set de aplicații mobile care eficientizează considerabil modul prin care se pot administra anumite aspecte ale activității și care simplifică procesele muncii de pe teren.

[citește mai mult...]

[eBook] Digitalizarea depozitului - un „must”, nu un „maybe”

Date: 13-09-2021
Author: Alina Răfoi

Transformarea digitală necesită noi modele digitale de business pentru companiile care vor să rămână profitabile şi să-şi păstreze poziţia în piaţă. La fel ca majoritatea industriilor, transportul și logistica se confruntă în prezent cu o serie de schimbări importante, care aduc deopotrivă atât riscuri, cât şi multe oportunităţi: noile tehnologii, modul în care se schimbă aşteptările clienţilor şi noi modele de business. Astfel, companiile de logistică se confruntă cu o eră a schimbărilor fără precedent, pe măsură ce digitalizarea se impune, iar așteptările clienților evoluează. 

[citește mai mult...]

Măsurați activitatea în depozit

Date: 20-08-2021
Author: Alina Răfoi

Traversăm o perioadă care ne obligă să ne reinventăm și să putem să ne continuăm activitatea de oriunde am fi. Operatorii logistici sunt unii dintre cei mai solicitați în această perioadă, iar ultimele luni au arătat importanța utilizării unor soluții în cloud pentru logistică, care să le permită să nu-și blocheze activitatea și să nu-și dezamăgească clienții. 

 

Timpul este unul dintre indicatorii importanți în depozit. O să vă întrebați probabil de ce am ales să vorbesc despre asta. Pentru că este unul dintre elementele care produc cele mai mari daune. Citeam de curând o vorbă care m-a făcut să mă gândesc și la subiectul pentru blog. “Time, the biggest thieves of all”. 

[citește mai mult...]

Afacerile în creștere atrag investiții în logistică (și invers)

Date: 19-07-2021
Author: Alina Răfoi

Ținând cont de perioada pe care o traversăm, multe companii au căutat modalități de a-și susține planurile de business și de a se adapta noilor cerințe. Cu precădere companiile de retail, distribuție și servicii logistice s-au adaptat noilor cerințe ale pieței, făcând trecerea către omnichannel. Iar pentru aceasta au avut nevoie de soluții software de calitate, focusate pe client și pe viteza de reacție.

[citește mai mult...]

Arhivă


mai mult...