Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Digitalizarea influențează în mod direct productivitatea și profitabilitatea șantierelor

Date: 21-09-2023
Author: Alina Răfoi

Ecosistemul soluțiilor pentru construcții se îndreaptă către platforme software integrate care servesc mai bine nevoilor clienților. Conform companiei de consultanță McKinsey, digitalizarea în domeniul construcțiilor poate aduce o creștere a productivității de aproximativ 15% și o reducere a costurilor de 6%. În funcție de gradul de digitalizare și de cultura organizațională a fiecărei companii, procentul poate fi, uneori, semnificativ mai mare.

[citește mai mult...]

JTI alege soluția Entersoft Mobile SFA pentru o automatizare completă a vânzărilor

Date: 14-09-2023
Author: Alina Răfoi

JTI (Japan Tobacco International) este una dintre cele mai mari companii multinaționale de tutun, care își desfășoară activitatea în peste 160 de țări, fiind prezentă inclusiv în România. Cu sediul la Geneva, Elveția, JTI are peste 26500 de angajați la nivel mondial și a obținut certificarea Global Top Employer timp de trei ani la rând. JTI este membră a Grupului Japan Tobacco. 

JTI a ales să implementeze Entersoft Business Suite și Entersoft Mobile Sales Force Automation deoarece sunt soluții de business de încredere, iar echipa de implementare a dovedit o experiență internațională extinsă în implementări similare.

[citește mai mult...]

[Infografic] Entersoft Mobile Sales Force, soluția agilă pentru nevoi provocatoare de business

Date: 12-09-2023
Author: Camelia Mihai

Entersoft Mobile Sales Force oferă răspunsuri la nevoile și preocupările dumneavoastră zilnice. Vă oferă acces la toate informațiile de care aveți nevoie, în timp real. Aflați din infograficul de mai jos mai multe detalii! 

[citește mai mult...]

L’Oréal eficientizează strategia departamentului de vânzări cu ajutorul soluției Entersoft Mobile SFA

Date: 25-08-2023
Author: Alina Răfoi

Cu o prezență în industria de cosmetice și înfrumusețare de peste 100 de ani, fiind cea mai importantă companie de frumusețe din lume, L’Oréal este prezentă în toate rețelele de distribuție: retail de volum, magazine universale, farmacii, centre de înfrumusețare, magazine duty-free, retail de marcă și comerț electronic.

[citește mai mult...]

Aveți un business în domeniul distribuției? Iată câteva idei prin care puteți crește vânzările cu ajutorul agenților de pe teren.

Date: 24-08-2023
Author: Alina Răfoi

Fie că vorbim de distribuția de băuturi, alimente, țigări, cafea, produse de igienă și curățenie, hrană pentru animale, distribuția de materiale de construcții, finisaje, instalații, distribuția de scule, echipamente și accesorii auto, echiparea adecvată a agenților de vânzări cu instrumente software specializate este vitală.

[citește mai mult...]

Companiile de construcții tot mai interesate de digitalizare

Date: 24-08-2023
Author: Alina Răfoi

Piața de construcții se află într-un moment cheie cauzat de creșterea prețurilor la materiile prime, de lipsa forței de muncă calificată în domeniu, dar și de adaptarea continuă la cerințele de sustenabilitate pe care companiile trebuie să le îndeplinească. Transformarea digitală și automatizarea în construcții reprezintă primii pași pe care industria de construcții trebuie să-i parcurgă cât mai rapid.

[citește mai mult...]

Companiile de servicii profesionale din România, ”obligate” de clienți să se digitalizeze

Date: 24-08-2023
Author: Alina Răfoi

Studiul ”Barometrul digitalizării în România”, realizat de compania de consultanță de afaceri Valoria, ne ajută să înțelegem cu privesc liderii industriei serviciilor profesionale din România digitalizarea.

[citește mai mult...]

Riscuri și tendințe în zona de supply chain

Date: 18-08-2023
Author: Alina Răfoi

Lanțurile de aprovizionare a reprezintă un motor pentru economia globală, asigurând livrarea de bunuri și o gamă largă de opțiuni logistice. Tot acest sistem a suferit șoc după șoc, începând cu pandemia de Covid-19, criza din Ucraina, criza de materii prime, prețurile tot mai volatile și în continuă creștere. Toate acestea au adăugat un nou nivel de incertitudine, făcând securizarea lanțurilor de aprovizionare una din cele mai dificile sarcini.

[citește mai mult...]

Provocări și soluții pentru companiile din Servicii

Date: 16-08-2023
Author: Alina Răfoi

Cu cât este mai mare provocarea, cu atât eforturile cresc – dar cu atât mai însemnată va fi răsplata.

Cum vă puteți asigura că deciziile de afaceri sunt bazate pe informații corecte și actualizate, că alocarea angajaților și a resurselor pe proiecte se realizează în mod optim, că bugetele și deadline-urile clienților sunt respectate și, mai ales, că aveți vizibilitate și control asupra tuturor proceselor din companie?

[citește mai mult...]

Cele mai importante criterii de performanță pentru companiile de construcții

Date: 11-08-2023
Author: Alina Răfoi

Prin implementarea și monitorizarea unor criterii de performanță, managerii companiilor din sectorul construcții pot obține informații relevante privind performanța activităților, potențialele surse de eroare a proceselor sau ariile operaționale care necesită optimizare.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...