Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

[eBook] Digitalizarea depozitului - un „must”, nu un „maybe”

Date: 13-09-2021
Author: Alina Răfoi

Transformarea digitală necesită noi modele digitale de business pentru companiile care vor să rămână profitabile şi să-şi păstreze poziţia în piaţă. La fel ca majoritatea industriilor, transportul și logistica se confruntă în prezent cu o serie de schimbări importante, care aduc deopotrivă atât riscuri, cât şi multe oportunităţi: noile tehnologii, modul în care se schimbă aşteptările clienţilor şi noi modele de business. Astfel, companiile de logistică se confruntă cu o eră a schimbărilor fără precedent, pe măsură ce digitalizarea se impune, iar așteptările clienților evoluează. 

[citește mai mult...]

Măsurați activitatea în depozit

Date: 20-08-2021
Author: Alina Răfoi

Traversăm o perioadă care ne obligă să ne reinventăm și să putem să ne continuăm activitatea de oriunde am fi. Operatorii logistici sunt unii dintre cei mai solicitați în această perioadă, iar ultimele luni au arătat importanța utilizării unor soluții în cloud pentru logistică, care să le permită să nu-și blocheze activitatea și să nu-și dezamăgească clienții. 

 

Timpul este unul dintre indicatorii importanți în depozit. O să vă întrebați probabil de ce am ales să vorbesc despre asta. Pentru că este unul dintre elementele care produc cele mai mari daune. Citeam de curând o vorbă care m-a făcut să mă gândesc și la subiectul pentru blog. “Time, the biggest thieves of all”. 

[citește mai mult...]

Afacerile în creștere atrag investiții în logistică (și invers)

Date: 19-07-2021
Author: Alina Răfoi

Ținând cont de perioada pe care o traversăm, multe companii au căutat modalități de a-și susține planurile de business și de a se adapta noilor cerințe. Cu precădere companiile de retail, distribuție și servicii logistice s-au adaptat noilor cerințe ale pieței, făcând trecerea către omnichannel. Iar pentru aceasta au avut nevoie de soluții software de calitate, focusate pe client și pe viteza de reacție.

[citește mai mult...]

De ce să livrați prin dropshipping?

Date: 09-07-2021
Author: Alina Răfoi

Dacă nu sunteți familiarizați cu termenul, dropshipping-ul este un sistem care permite livrarea comenzilor preluate prin magazinul online direct de la furnizor către client. Dropshipping-ul este o opțiune care capătă din ce în ce mai multă relevanță ca model de afaceri viabil pentru toți cei care au și magazine online. Acest model de distribuție scutește proprietarul de sarcinile logistice și este strâns legat de comerțul online.

[citește mai mult...]

Ce vă împiedică să aveți proiecte profitabile?

Date: 23-06-2021
Author: Alina Răfoi

 

Managerii de proiect din companiile de servicii au un obiectiv clar: să livreze proiecte cât profitabile. Finalizarea acestora la timp, precum și respectarea condițiilor stabilite prin contract, nu sunt însă tocmai ușoare. Managerii sunt deseori obligați să se bazeze pe procese manuale pentru urmărirea proiectelor, sarcină care poate deveni copleșitoare și foarte consumatoare de timp. Dacă atât configurarea proiectului, bugetarea, alocarea de resurse și monitorizarea derulării proiectului se fac manual, livrarea proiectului la timp și în limita bugetului poate fi sarcină dificilă, dacă nu chiar imposibilă.

 

Noi am identificat anumite probleme comune care îngreunează îndeplinirea obiectivelor. Haideți să vedem împreună de ce uneori proiectul depășește bugetul și ratează termenele limită.

[citește mai mult...]

BITSoftware, partener oficial Amazon Web Services în Romania

Date: 15-06-2021
Author: Alina Răfoi

BITSoftware este partener oficial al Amazon Web Services în România. Programul AWS Service Ready validează partenerii AWS cu succes demonstrat, oferind produse care se integrează cu sau care utilizează serviciile AWS ca backend. 

[citește mai mult...]

[Whitepaper] 10 moduri în care soluțiile BITSoftware vă ajută să livrați proiecte de calitate, profitabile și la timp

Date: 10-06-2021
Author: Alina Răfoi

Activitatea companiilor de servicii este complexă și fiecare companie se poate lovi de anumite provocări unice în activitatea sa. Indiferent de zonă sau de tipul de servicii pe care îl prestează, obiectivele sunt de obicei axate pe: 

 

  • Optimizarea resurselor
  • Gestionarea eficientă a solicitărilor 
  • Gestionarea eficientă a proiectelor
  • Creșterea profitabilității pe proiect

 

[citește mai mult...]

SocrateERP eficientizează gestiunea proiectelor în zona de Servicii

Date: 02-06-2021
Author: Alina Răfoi

 

În ultimul an, am pus accent pe zona industriei de servicii, pentru care am dezvoltat funcționalități noi în SocrateERP și am lansat aplicații mobile dedicate.Punem la dispoziția antreprenorilor și tuturor celor care doresc să-și automatizeze fluxurile de lucru și să-și eficientizeze zona de management al proiectelor, o soluție completă și integrată. SocrateERP pentru Servicii are numeroase beneficii: creșterea profitabilității pe proiect, optimizarea alocării resurselor, maximizarea orelor facturate pe proiect și livrarea proiectelor la timp

[citește mai mult...]

Comunicat de presă: Începere proiect finanțat prin măsura Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor

Date: 18-05-2021
Author: Camelia Mihai
SC BIT SOFTWARE SRL anunță lansarea proiectul cu titlul ”M2” proiect  nr RUE 566 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”,  instituită prin OUG nr. 130/2020.
[citește mai mult...]

Management uşor şi rapid al serviciilor de mentenanţă cu SocrateCRM și SocrateService

Date: 14-05-2021
Author: Alina Răfoi

 

Ca și companie de servicii puneți în centrul activității, indiferent de domeniul în care activați, nevoile în continuă schimbare ale clienților finali. Noi știm că serviciile de calitate oferite clienților rezultate și din utilizarea tehnologiei și soluțiilor software, sunt ingredientele unei afaceri de succes în acest sector. Dacă ați ajuns să citiți acest articol, înseamnă că faceți parte din acest sector și că ați identificat nevoia unui sistem robust și scalabil, care să vă ofere mobilitatea de care aveți nevoie, precum și posibilitatea de a prelua și prelucra rapid informațiile și solicitările clienților dumneavoastră. 

[citește mai mult...]

Arhivă


mai mult...