Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

SocrateCRM, cheia succesului în serviciile de asistență pentru clienți

Date: 20-05-2022
Author: Alina Răfoi

Fiecare interacțiune cu clienții este o oportunitate de a vă dezvolta afacerea. Un serviciu de de calitate de asistență pentru clienți aduce avantaje competitive, stimulând fidelitatea și recunoașterea brandului pe care îl reprezentați. Dacă printre obiectivele dumneavoastră de business se regăsește și îmbunătățirea continuă a calității serviciilor, BITSoftware vă oferă soluția potrivită!

[citește mai mult...]

BITSoftware lansează SocrateDeclarații pentru generarea raportării SAF-T

Date: 17-05-2022
Author: Dora Manolescu

Raportarea SAF-T (D406) este cea mai provocatoare declarație atât pentru societățile comerciale cât și pentru producătorii de sisteme informatice. Începând cu anul 2022, declarația 406 este obligatorie pentru marii contribuabili și se va extinde din 2023 și asupra contribuabililor mijlocii, iar din 2025 pentru aproape toate societățile comerciale.

[citește mai mult...]

Urmărirea proiectelor de construcții pe faze și subfaze

Date: 12-05-2022
Author: Alina Răfoi

Încercarea de a optimiza performanța unui proiect de construcții poate fi destul de dificilă, iar aceasta necesită o planificare atentă și eficientă, ca să se poată respecta termenele limită și standardele de calitate ale proiectelor contractate.  

 

Pentru a satisface cererile tot mai mari ale beneficiarilor, toate activitățile echipelor din companiile de construcții trebuie să devină mult mai eficiente. Cel mai important pas în îndeplinirea acestui scop este urmărirea proiectelor de construcții pe faze, subfaze și activități, iar SocrateERP pentru construcții asigură fluiditatea operațiunilor, optimizarea timpului și a folosirii resurselor, mult mai puține erori, transparență și predictibilitate.

[citește mai mult...]

Noutăți SocrateERP în cloud

Date: 10-05-2022
Author: Alina Răfoi

Aflați care sunt cele mai importante noutăți cu care vine cea mai recentă versiune SocrateERP în cloud și care sunt beneficiile de care vă puteți bucura. 

[citește mai mult...]

Când aveți nevoie de o aplicație software CRM?

Date: 05-05-2022
Author: Alina Răfoi

 

 

Indiferent de mărimea companiei din care faceți parte, mulțumirea clientului este unul dintre cele mai importante criterii pentru o funcționare eficientă. Dar cum vă dați seama dacă aveți nevoie de o soluție CRM și când este momentul să faceți o astfel de achiziție?

[citește mai mult...]

Soluții software pentru îmbunătățirea productivității în servicii profesionale

Date: 19-04-2022
Author: Alina Răfoi

Într-o lume ideală, angajații ar fi fericiți, proactivi și productivi. Cu toții ne dorim o productivitate maximizată în businessul din care facem parte, dar ce este de fapt productivitatea? Cum putem ști dacă este la cotele pe care ni le dorim și cum o îmbunătățim?

[citește mai mult...]

Grupul BITSoftware a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 3,2 milioane EUR

Date: 12-04-2022
Author: Alina Răfoi

Principala categorie de soluții ERP a înregistrat o creștere de 20% 

 

BITSoftware, companie emblematică a domeniului IT&C din România cu o experiență de 28 de ani în dezvoltarea de soluții de business, anunță rezultate în creștere la finele anului fiscal 2021, volumul total al vânzărilor ridicându-se la 3,2 milioane EUR. Creșterea vine ca o confirmare a poziționării companiei ca furnizor preferat de soluții de business și a portofoliului de instrumente software pe care le pune la dispoziția clienților săi pe fondul deschiderii mediului de afaceri autohton către transformarea digitală. Principala categorie de soluții, cea de gestionare a resurselor organizațiilor (ERP - Enterprise Resource Planning), susține creșterea consistentă a cifrei de afaceri și a înregistrat o evoluție anuală pozitivă de 20% în comparație cu 2020.

[citește mai mult...]

Care sunt beneficiile aduse companiilor din servicii prin implementarea soluției SocrateERP?

Date: 08-04-2022
Author: Alina Răfoi

Importanța digitalizării eficiente a companiilor din servicii aduce cu sine o serie de nevoi pe care tot mai multe dintre organizații le consideră a fi vitale pentru ca achiziția, implementarea și adopția aplicațiilor software să fie un succes. SocrateERP face parte din soluțiile software dedicate standardizării și eficientizării modului de lucru al companiilor din servicii.

 

Gestiunea corectă a proiectelor, gestiunea relațiilor cu clienții, a activității financiar-contabile, precum și monitorizarea consumurilor pe proiect, sunt doar unele dintre aspectele principale pe care o companie de servicii trebuie să le ia în considerare pentru un management eficient al întregului proces de business.

[citește mai mult...]

Profitați de toate oportunitățile de vânzare cu SocrateCRM

Date: 31-03-2022
Author: Alina Răfoi

Creșterea companiei este un proces extrem de delicat și odată cu acesta apare nevoia de a-ți organiza informațiile pentru a nu pierde din eficiență. Atunci și acolo devine necesară soluția de gestionare a clienților (CRM). SocrateCRM este un instrument puternic care poate transforma cu ușurință modul în care funcționează orice business.

[citește mai mult...]

[Infografic] 5 provocări pentru companiile din Servicii Profesionale

Date: 29-03-2022
Author: Alina Răfoi

Industria de servicii este în continuă creștere, iar companiile de Servicii au nevoie de o soluție software integrată care să le ajute să-și urmărească și eficientizeze activitatea.

[citește mai mult...]

Arhivă


mai mult...