Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Principii de bază pentru un depozit eficient

Date: 24-07-2024
Author: Alina Răfoi

Performanța și profitabilitatea companiilor de distribuție, retail, servicii logistice sau producție se bazează, în mare parte, pe eficiența și productivitatea depozitului, pentru că atunci când activitățile din depozit se desfășoară în mod eficient și rezultatele financiare sunt pe măsură.

[citește mai mult...]

Automatizarea depozitului, soluția eficientă în fața crizei forței de muncă

Date: 19-07-2024
Author: Alina Răfoi

În contextul actual al pieței muncii, multe industrii se confruntă cu o provocare majoră: criza forței de muncă. Aceasta este o problemă resimțită acut în sectorul logistic și al depozitării, unde cererea pentru forță de muncă depășește cu mult oferta. Soluția vine sub forma automatizării depozitelor, o inovație tehnologică ce promite să revoluționeze modul în care gestionăm stocurile și procesele logistice.

[citește mai mult...]

10 provocări în depozit rezolvate cu Entersoft WMS

Date: 17-07-2024
Author: Alina Răfoi

Managementul unui depozit este o activitate complexă, care implică numeroase provocări operaționale. Entersoft Warehouse Management System (WMS) este o soluție de automatizare care ajută la gestionarea eficientă a depozitelor, oferind suport pentru optimizarea proceselor și reducerea costurilor. Iată cum abordează și rezolvă Entersoft WMS 10 dintre cele mai comune provocări în depozit:

[citește mai mult...]

Entersoft WMS: Soluția Modernă pentru Managementul Depozitelor

Date: 12-07-2024
Author: Alina Răfoi

În era digitală, unde eficiența și acuratețea sunt cruciale pentru succesul afacerilor, managementul depozitelor a evoluat de la procese manuale și laborioase la soluții automate și inteligente. Entersoft WMS (Warehouse Management System) reprezintă un exemplu remarcabil de inovație în acest domeniu, oferind o platformă robustă și versatilă pentru gestionarea eficientă a operațiunilor de depozit.

[citește mai mult...]

Tendințe actuale în managementul depozitelor

Date: 11-07-2024
Author: Alina Răfoi

Managementul depozitelor (warehouse management) este un domeniu esențial în logistică și lanțul de aprovizionare, care se află într-o continuă evoluție datorită progreselor tehnologice și schimbărilor în comportamentul consumatorilor. În acest articol, vom explora câteva dintre cele mai importante tendințe actuale în managementul depozitelor, care au potențialul de a transforma radical modul în care sunt gestionate stocurile și operațiunile logistice.

[citește mai mult...]

Entersoft WMS gestionează un rulaj de 4,5 milioane de cărţi pe an

Date: 05-07-2024
Author: Alina Răfoi

Pentru companiile din industria de carte, soluţia Entersoft WMS permite automatizarea completă a proceselor de recepţie şi expediere a cărţilor, prin folosirea codurilor de bare şi a scannerelor mobile. Aplicaţia procesează toate datele şi generează automat documentele necesare pentru validarea tranzacţiilor: fișe de recepţie, note de inventar sau avize de expediere. Utilizatorii au acces la rapoarte despre mişcarea stocurilor pe cele mai diverse criterii.

[citește mai mult...]

[ebook] Editurile din România: Provocări și soluții

Date: 28-06-2024
Author: Alina Răfoi

Estimată la circa 60 de milioane de euro, piaţa românească de carte este foarte departe de potenţialul său, consumul pe cap de locuitor fiind mult sub media europeană.

[citește mai mult...]

[Studiu de caz] Editura Litera își gestionează toate procesele de business cu Entersoft Business Suite® și Entersoft Retail®

Date: 28-06-2024
Author: Alina Răfoi

Cu peste 1.000 de titluri editate anual în cele 50 de colecții și imprinturi, Editura Litera pune la dispoziție cărți din cele mai variate domenii. La 32 de ani de când a văzut lumina tiparului prima carte, Editura Litera rămâne fidelă promisiunii pe care a făcut-o cititorilor: aceea de a garanta calitatea și accesibilitatea cărților, îmbunătățind continuu procesul de editare prin asimilarea creativă a celor mai inovatoare tehnologii.

[citește mai mult...]

[Studiu de caz] Grupul Editorial Corint obține o imagine consolidată a tuturor departamentelor şi firmelor din grup cu Entersoft Business Suite®

Date: 27-06-2024
Author: Alina Răfoi

Grupul Editorial Corint a luat ființă în 2004 prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda şi Corint Junior. Grupul oferă anual cititorilor săi sute de titluri, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicționare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc. Beletristica ocupă un loc important în acest ansamblu editorial, prin colecțiile de literatură străină, clasică şi contemporană, şi de scriitori români reprezentativi.

[citește mai mult...]

Noutăți SocrateCloud

Date: 17-06-2024
Author: Bebe Garalbatin

Ca de fiecare dată, venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri cu noi funcționalități și îmbunătățiri care să optimizeze activitatea firmelor și viața de zi cu zi a utilizatorilor. Cea mai recentă versiune SocrateCloud vine cu următoarele noutăți:

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...