Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Profitați de toate oportunitățile de vânzare cu SocrateCRM

Date: 31-03-2022
Author: Alina Răfoi

Creșterea companiei este un proces extrem de delicat și odată cu acesta apare nevoia de a-ți organiza informațiile pentru a nu pierde din eficiență. Atunci și acolo devine necesară soluția de gestionare a clienților (CRM). SocrateCRM este un instrument puternic care poate transforma cu ușurință modul în care funcționează orice business.

[citește mai mult...]

[Infografic] 5 provocări pentru companiile din Servicii Profesionale

Date: 29-03-2022
Author: Alina Răfoi

Industria de servicii este în continuă creștere, iar companiile de Servicii au nevoie de o soluție software integrată care să le ajute să-și urmărească și eficientizeze activitatea.

[citește mai mult...]

BITSoftware, partener Virtual Agro 4.0, cel mai mare eveniment online dedicat sectorului Agribusiness din România

Date: 21-03-2022
Author: Alina Răfoi

Agricultura a suferit schimbări semnificative în ultimii ani, iar  integrarea noilor soluții ca urmare a progreselor tehnologice a devenit o condiție absolut necesară pentru a face față provocărilor cu care se confruntă fermierii.

 

În acest context, BITSoftware participă ca partener, alături de oficiali români cu responsabilități în dezvoltarea politicilor și strategiilor în domeniul agricol și de alți reprezentanți ai companiilor relevante din agricultură, în data de 24 martie 2022, la târgul Virtual Agro 4.0, cel mai mare eveniment online dedicat sectorului Agribusiness din România.

[citește mai mult...]

Soluții software în slujba fermierilor

Date: 11-03-2022
Author: Alina Răfoi

Cu toate că România are una dintre cele mai întinse suprafețe de teren agricol din Europa, ne aflăm pe ultimele locuri din UE din punct de vedere al eficienței utilizării suprafeței agricole. De asemenea, România este printre ultimele țări din Europa la capitolul digitalizare și inovație ȋn agricultură. Principalele motive sunt nivelul scăzut al înțelegerii conceptului de digitalizare și rezistența la schimbare. Utilizarea tehnologiilor digitale poate avea un impact pozitiv asupra calității vieții în zonele rurale și poate atrage o generație mai tânără către inițiativele de investiții în afaceri rurale.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...