Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Tranziția către Cloud și digitalizare pentru flexibilitate și scalabilitate

Date: 21-10-2021
Author: Alina Răfoi

Covid-19 a accelerat tranziţia către cloud și digitalizare

 

Dacă ultimii doi ani ne-au învățat ceva, este faptul că business-urile digitalizate sunt mult mai agile și mai capabile să se replieze rapid în contextul actual. Tehnologia cloud ne conectează indiferent de locul în care ne aflăm în lume, ne oferă acces la aplicaţii critice şi servicii inovatoare, creează parteneriate în interiorul şi în afara organizaţiilor noastre şi ne permite să scalăm un business rapid şi mai puțin costisitor.

[citește mai mult...]

Gestionarea activității de service și  mentenanță cu soluțiile BITSoftware

Date: 14-10-2021
Author: Alina Răfoi

 

Companiile de mentenanță echipamente și service au nevoie să urmărească cu maximă precizie activitatea, pentru că se confruntă cu destul de multe provocări:

[citește mai mult...]

Noutăți de la BITSoftware

Date: 06-10-2021
Author: Alina Răfoi

Chiar dacă au fost luni de vară și de concediu, mintea noastră nu a stat doar la vacanță, pentru că am dat drumul unor noi proiecte provocatoare la clienți din logistică și distribuție, dar și din construcții, vinificațieși retail online.

Chiar dacă au fost luni de vară și de concediu, mintea noastră nu a stat doar la vacanță, pentru că am dat drumul unor noi proiecte provocatoare la clienți din logistică și distribuție, dar și din construcții, vinificație și retail online.

În paralel, am realizat câteva materiale din care puteți afla mai multe informații despre soluțiile noastre și care scot în evidență beneficiile utilizării lor în activitatea de zi cu zi.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...