Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

SocrateERP & CRM, soluția pentru dezvoltatorii imobiliari

Date: 27-05-2022
Author: Alina Răfoi

După ce, în 2020 şi 2021, industria de construcții a susţinut întreaga economie atât în România, cât şi în Europa, a urmat o perioadă grea pentru constructori, în care efectele pandemiei s-au făcut simţite. După pandemie, au venit efectele războiului din Ucraina: stocurile de materiale au devenit o problemă, iar prețurile au sărit în aer. Toate aceste evenimente vor avea efecte ani de acum înainte, pentru că chiar dacă războiul din Ucraina s-ar termina mâine, ar dura poate ani întregi să se refacă lanţurile de aprovizionare, pentru că multe fabrici şi drumuri au fost deja distruse.

[citește mai mult...]

[ebook] Digitalizarea: o necesitate pentru companiile de servicii profesionale din România

Date: 24-05-2022
Author: Alina Răfoi

Companiile de servicii sunt un adevărat motor al economiei românești, iar clienții și contextul actual le obligă să se digitalizeze, dacă nu au făcut-o încă.

[citește mai mult...]

SocrateCRM, cheia succesului în serviciile de asistență pentru clienți

Date: 20-05-2022
Author: Alina Răfoi

Fiecare interacțiune cu clienții este o oportunitate de a vă dezvolta afacerea. Un serviciu de de calitate de asistență pentru clienți aduce avantaje competitive, stimulând fidelitatea și recunoașterea brandului pe care îl reprezentați. Dacă printre obiectivele dumneavoastră de business se regăsește și îmbunătățirea continuă a calității serviciilor, BITSoftware vă oferă soluția potrivită!

[citește mai mult...]

BITSoftware lansează SocrateDeclarații pentru generarea raportării SAF-T

Date: 17-05-2022
Author: Dora Manolescu

Raportarea SAF-T (D406) este cea mai provocatoare declarație atât pentru societățile comerciale cât și pentru producătorii de sisteme informatice. Începând cu anul 2022, declarația 406 este obligatorie pentru marii contribuabili și se va extinde din 2023 și asupra contribuabililor mijlocii, iar din 2025 pentru aproape toate societățile comerciale.

[citește mai mult...]

Urmărirea proiectelor de construcții pe faze și subfaze

Date: 12-05-2022
Author: Alina Răfoi

Încercarea de a optimiza performanța unui proiect de construcții poate fi destul de dificilă, iar aceasta necesită o planificare atentă și eficientă, ca să se poată respecta termenele limită și standardele de calitate ale proiectelor contractate.  

 

Pentru a satisface cererile tot mai mari ale beneficiarilor, toate activitățile echipelor din companiile de construcții trebuie să devină mult mai eficiente. Cel mai important pas în îndeplinirea acestui scop este urmărirea proiectelor de construcții pe faze, subfaze și activități, iar SocrateERP pentru construcții asigură fluiditatea operațiunilor, optimizarea timpului și a folosirii resurselor, mult mai puține erori, transparență și predictibilitate.

[citește mai mult...]

Noutăți SocrateERP în cloud

Date: 10-05-2022
Author: Alina Răfoi

Aflați care sunt cele mai importante noutăți cu care vine cea mai recentă versiune SocrateERP în cloud și care sunt beneficiile de care vă puteți bucura. 

[citește mai mult...]

Când aveți nevoie de o aplicație software CRM?

Date: 05-05-2022
Author: Alina Răfoi

 

 

Indiferent de mărimea companiei din care faceți parte, mulțumirea clientului este unul dintre cele mai importante criterii pentru o funcționare eficientă. Dar cum vă dați seama dacă aveți nevoie de o soluție CRM și când este momentul să faceți o astfel de achiziție?

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...