Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Industria de servicii logistice, tendințe și provocări

Date: 30-07-2020
Author: Alina Răfoi

Industria de servicii logistice este una dintre industriile care trebuie să fie cel mai adaptabile la condițiile economice, politice sau de orice altă natură. Cu toate presiunile constante (prețul combustibilului, lipsa personalului calificat, lipsa investițiilor în infrastructură și, mai ales, presiunea constantă a clienților în zona tarifelor aplicate, furnizorii de servicii logistice sunt nevoiți să facă față tuturor acestor provocări, dar și să creeze oportunități de dezvoltare. 

[citește mai mult...]

Versiune nouă pentru utilizatorii SocrateERP on premise

Date: 19-07-2020
Author: Dora Manolescu

 

Începând de acum, clienții BITSoftware care utilizează cea mai recentă versiune a soluției SocrateERP on-premise, se vor bucura de noi funcționalități și îmbunătățiri. Vom aminti în continuare câteva dintre cele mai importante modificări care ușurează activitatea utilizatorilor.

[citește mai mult...]

Digitalizarea reprezintă viitorul în construcții

Date: 09-07-2020
Author: Alina Răfoi

 

Un raport realizat de compania americană Mulesoft și citat de “Agenda Construcțiilor” spune că 75% din manageri cred ca lipsa digitalizarii afectează veniturile firmelor. Același studiu arată ca transformarea digitală a devenit un imperativ strategic pentru majoritatea companiilor (92% dintre respondenti), acestea avand în derulare sau în planificare pentru următoarele 12 luni, investiții în zona digitală.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...