Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Tranziția către Cloud și digitalizare pentru flexibilitate și scalabilitate

Date: 21-10-2021
Author: Alina Răfoi

Covid-19 a accelerat tranziţia către cloud și digitalizare

 

Dacă ultimii doi ani ne-au învățat ceva, este faptul că business-urile digitalizate sunt mult mai agile și mai capabile să se replieze rapid în contextul actual. Tehnologia cloud ne conectează indiferent de locul în care ne aflăm în lume, ne oferă acces la aplicaţii critice şi servicii inovatoare, creează parteneriate în interiorul şi în afara organizaţiilor noastre şi ne permite să scalăm un business rapid şi mai puțin costisitor.

[citește mai mult...]

SocrateERP pentru decizii informate în timp real, pe timp de criză

Date: 25-05-2020
Author: Alina Răfoi

 

Apariția unei crize este, cu siguranță, cel mai mare test de performanță dat business-urilor. Închiderea birourilor, distanțarea socială, precum și toate măsurile adoptate pentru prevenirea răspândirii virusului au ca rezultat nevoia de digitalizare rapidă și o dată cu ea, creșterea cererii de soluții care facilitează colaborarea echipelor, dar și a soluțiilor ERP și CRM în cloud. 

 

Flexibilitatea și abilitatea unui business să-și adapteze activitatea la schimbările apărute la nivel național, dar și global, este foarte importantă. Pentru ca managerii să poată lua cele mai bune decizii într-un timp cât mai scurt, au nevoie de soluții de management capabile să satisfacă nevoia de viteză, agilitate și scalabilitate a business-urilor.

[citește mai mult...]

Email în cloud, câștig de timp și bani

Date: 17-05-2020
Author: Alina Răfoi

 

Experiența ultimelor 2 luni ne-a arătat (dacă mai era nevoie) că prezentul și viitorul sunt în cloud. Ca să ne putem desfășura activitatea în cele mai bune condiții, fără bătăi de cap, de oriunde ne-am afla, fie că rămânem acasă, fie că ne întoarcem la birou, ne ajută mai mult aplicațiile care sunt în cloud. Și primul lucru de care avem nevoie în fiecare zi când ne începem ziua de lucru este emailul. 

 

Pentru că suntem persoane organizate și ne plac listele, haideți să vedem în continuare lista beneficiilor pe care le aduce emailul în cloud.

[citește mai mult...]

Digitalizarea, singura variantă pentru eficiență și performanță în servicii

Date: 06-05-2020
Author: Alina Răfoi

 

Dacă mai era nevoie, ultimele săptămâni ne-au arătat că digitalizarea nu mai este o opțiune, ci este singura condiție pentru ca organizațiile să-și poată desfășura activitatea, iar economia să funcționeze în continuare. În loc să vedem situația actuală ca pe o criză, o putem considera momentul oportun pentru a accelera procesul de tehnologizare. Organizațiile care vor fi deschise către digitalizare vor fi cele care vor rezista pe piață și vor avea numai de câștigat. 

[citește mai mult...]

Amazon Chime pentru comunicare eficientă și productivă

Date: 30-04-2020
Author: Alina Răfoi

Instrumentele de comunicare online nu mai sunt opționale, ci sunt o necesitate. Comunicarea eficientă este foarte importantă. Fie că vorbim despre ședințele zilnice cu membrii echipelor, fie că vorbim despre întâlnirile de business. Cu toată lumea care lucrează de acasă, în special în perioade de criză, riscul unei colaborări slabe este ridicat. 

 

Din fericire, există Amazon Chime, care simplifică comunicarea de la distanță.

[citește mai mult...]

Amazon Connect - call center în cloud pentru o experiență autentică de comunicare cu clienții

Date: 22-04-2020

Amazon Connect este un centru de contact cloud omnichannel ușor de utilizat, care ajută companiile să continue să ofere servicii client la un cost mai mic, chiar și remote.

 

Povestea a început în urmă cu 10 ani, atunci când retailer-ul Amazon avea nevoie de un centru de contact (call center) care dorea să ofere clienților săi o experiență personală și naturală atunci când discutau cu unul dintre reprezentanții echipei de vânzări sau suport clienți, chiar dacă se întâmpla telefonic sau prin intermediul unui chat. 

[citește mai mult...]

Amazon Chime - serviciu de comunicații omnichannel

Date: 13-04-2020

Lucrul de la distanță cu echipe virtuale a devenit un lucru obișnuit în mediul de afaceri de astăzi și acest lucru vine la pachet cu anumite provocări specifice pentru manageri. Contextul actual a pus multă presiune operațională în mediul de business și mulți profesioniști trebuie să-și adapteze rapid mijloacele de comunicare și coordonare a echipelor la distanță.

[citește mai mult...]

BITSoftware și Sinoptix oferă împreună soluții software de business și de comunicare, în cloud

Date: 08-04-2020
Author: Alina Răfoi

Cu sloganul “Everything in Cloud”, anunțăm lansarea website-ului www.sinoptix.com Aceasta vine în contextul mișcării strategice pe care BITSoftware a făcut-o anul trecut prin integrarea companiei Sinoptix, companie cu peste 20 de ani de experiență în livrarea de soluții software (CRM, contact center) și automatizare pentru telecom și servicii profesionale.

 

[citește mai mult...]

Cum lucrăm și comunicăm cu echipa de la distanță

Date: 02-04-2020
Author: Alina Răfoi

Home office-ul era până nu demult o opțiune pentru firmele care doreau să ofere angajaților lor libertatea de a alege locul de unde vor să își desfășoare activitatea. De câteva zile, însă, home office-ul a devenit o necesitate. Acest mod de lucru are atât avantaje, cât și dezavantaje, de aceea trebuie să ne găsim cu toții echilibrul, să ne creăm o rutină și să adaptăm metodele și instrumentele de lucru pentru noi și pentru echipele din care facem parte, astfel încât să fim la fel de productivi ca și înainte și să nu pierdem nici spiritul de echipă.

[citește mai mult...]

BITSoftware sprijină munca la distanță

Date: 24-03-2020
Author: Alina Răfoi

Traversăm o perioadă atât de complicată, care ne forțează să ne reinventăm ca să putem să ne continuăm activitatea de oriunde am fi. Ultimele săptămâni ne-au arătat că soluțiile software în cloud, precum și soluțiile de comunicare online ne ajută să ne desfășurăm activitatea în continuare, chiar și de acasă, dacă este nevoie.

 

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...