Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Amazon Chime pentru comunicare eficientă și productivă

Date: 30-04-2020
Author: Alina Răfoi

Instrumentele de comunicare online nu mai sunt opționale, ci sunt o necesitate. Comunicarea eficientă este foarte importantă. Fie că vorbim despre ședințele zilnice cu membrii echipelor, fie că vorbim despre întâlnirile de business. Cu toată lumea care lucrează de acasă, în special în perioade de criză, riscul unei colaborări slabe este ridicat. 

 

Din fericire, există Amazon Chime, care simplifică comunicarea de la distanță.

[citește mai mult...]

Amazon Connect, contact center în cloud, transformă modul în care relaționați cu clienții

Date: 29-04-2020

Serviciul Clienți și canalele de comunicare digitale joacă un rol esențial în această perioadă cu restricții, în care activitatea se desfășoară în mare parte de la distanță. Este posibil ca acum consumatorii să fie mai atenți cu privire la produsele și serviciile pe care le achiziționează și nu vor ezita să apeleze Serviciul Clienți pentru a pune întrebări despre procesul de achiziție, disponibilitatea produselor și serviciilor, detaliile de livrare sau pentru a solicita asistență.

[citește mai mult...]

Amazon Connect - call center în cloud pentru o experiență autentică de comunicare cu clienții

Date: 22-04-2020

Amazon Connect este un centru de contact cloud omnichannel ușor de utilizat, care ajută companiile să continue să ofere servicii client la un cost mai mic, chiar și remote.

 

Povestea a început în urmă cu 10 ani, atunci când retailer-ul Amazon avea nevoie de un centru de contact (call center) care dorea să ofere clienților săi o experiență personală și naturală atunci când discutau cu unul dintre reprezentanții echipei de vânzări sau suport clienți, chiar dacă se întâmpla telefonic sau prin intermediul unui chat. 

[citește mai mult...]

Amazon Chime - serviciu de comunicații omnichannel

Date: 13-04-2020

Lucrul de la distanță cu echipe virtuale a devenit un lucru obișnuit în mediul de afaceri de astăzi și acest lucru vine la pachet cu anumite provocări specifice pentru manageri. Contextul actual a pus multă presiune operațională în mediul de business și mulți profesioniști trebuie să-și adapteze rapid mijloacele de comunicare și coordonare a echipelor la distanță.

[citește mai mult...]

BITSoftware și Sinoptix oferă împreună soluții software de business și de comunicare, în cloud

Date: 08-04-2020
Author: Alina Răfoi

Cu sloganul “Everything in Cloud”, anunțăm lansarea website-ului www.sinoptix.com Aceasta vine în contextul mișcării strategice pe care BITSoftware a făcut-o anul trecut prin integrarea companiei Sinoptix, companie cu peste 20 de ani de experiență în livrarea de soluții software (CRM, contact center) și automatizare pentru telecom și servicii profesionale.

 

[citește mai mult...]

De ce să migrați aplicațiile în cloud?

Date: 07-04-2020
Author: Alina Răfoi

Cloud-ul este flexibil și la fel trebuie sa fie și angajații, dar și companiile. Cel mai bun exemplu pe care îl putem da este situația actuală în care ne aflăm, când angajații sunt obligați să lucreze de acasă, iar companiile vor și trebuie să își continue activitatea și să aibă angajați la fel de productivi. 

 

Tehnologia cloud presupune stocarea de date (cum ar fi fișiere text, foto sau video) și de aplicații software pe infrastructură hardware stocată în cloud și pe care utilizatorii le pot accesa pe internet. Tehnologia cloud permite companiilor să devină mobile, dând posibilitatea angajaților să lucreze de oriunde, putând accesa aplicațiile direct dintr-un browser. Această metodă de lucru este mai rapidă, mai ieftină, mai flexibilă și mai sigură și reduce costurile cu infrastructura.

[citește mai mult...]

Cum lucrăm și comunicăm cu echipa de la distanță

Date: 02-04-2020
Author: Alina Răfoi

Home office-ul era până nu demult o opțiune pentru firmele care doreau să ofere angajaților lor libertatea de a alege locul de unde vor să își desfășoare activitatea. De câteva zile, însă, home office-ul a devenit o necesitate. Acest mod de lucru are atât avantaje, cât și dezavantaje, de aceea trebuie să ne găsim cu toții echilibrul, să ne creăm o rutină și să adaptăm metodele și instrumentele de lucru pentru noi și pentru echipele din care facem parte, astfel încât să fim la fel de productivi ca și înainte și să nu pierdem nici spiritul de echipă.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...