Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Noutăți SocrateCloud. Automatizări, noi procese și funcționalități pentru eficientizarea activității utilizatorilor

Date: 31-05-2023
Author: Alina Răfoi

Dacă ne urmăriți de ceva vreme sau sunteți deja utilizator de SocrateCloud, înseamnă că știți deja că la fiecare nouă versiune oferim clienților noștri funcționalități și îmbunătățiri pentru a le ușura munca. Iată o scurtă trecere în revistă a celor mai importante noutăți.

[citește mai mult...]

[Webinar] Anul eficienței. Reduceți costurile și creșteți profitabilitatea depozitului cu FluxVision WMS

Date: 30-05-2023
Author: Alina Răfoi

Dacă vă confruntați cu dificultăți de urmărire a stocului, cu erori de livrare, cu lipsa de vizibilitate și sunteți dependenți de procese manuale, acest webinar vi se adresează!

Joi, 15 iunie 2023 de la ora 11:00, în cadrul webinarului Anul eficienței - Reduceți costurile și creșteți profitabilitatea depozitului cu FluxVision WMS, BITSoftware vă invită să descoperiți cum puteți obține un depozit mai eficient și mai profitabil.

Înregistrați-vă la Webinar

[citește mai mult...]

Amenajarea depozitului, un punct critic pentru performanță

Date: 25-05-2023

Una din problemele de care m-am lovit la diverse implementări de WMS a fost amenajarea depozitului, care este un element critic în performanța acestuia. Furnizorii de rafturi au ca scop să vândă rafturi, așa că atunci când prezintă unui client un proiect de mobilare, acesta are o schemă care are cât mai multe locații de stocare. Ceea ce pare a fi un avantaj la prima vedere, până când se dă drumul la activitate și se constată faptul că nu a rămas suficient spațiu la sol.

[citește mai mult...]

Principalele tendințe în Retail și cum pot răspunde comercianții la provocările momentului

Date: 23-05-2023
Author: Alina Răfoi

Așteptările consumatorilor evoluează, iar retailerii resimt mai mult ca niciodată presiunea de a veni cu propuneri convingătoare pentru consumatori. Așa cum reiese din studiul EY Future Consumer Index, consumatorii își doresc de la retaileri: să le facă viața mai ușoară, mai bună și mai satisfăcătoare.

[citește mai mult...]

Faceți cunoștință cu soluția end-to-end pentru retail de la BITSoftware

Date: 17-05-2023
Author: Alina Răfoi

Într-o lume dinamică, cu tendințe de piață care se modifică rapid, experiența clienților înseamnă totul. Companiile de succes plasează clientul în centrul operațiunilor de retail pentru a obține o creștere durabilă. 

[citește mai mult...]

Ghidarea operatorilor în depozit cu FluxVision WMS

Date: 11-05-2023

Oricine are un depozit știe că de multe ori, atunci când se livrează marfă, muncitorii pierd timp căutând marfa prin depozit, sau, chiar dacă știu unde se află marfa, nu parcurg depozitul în ordinea ideală și mai fac câte un drum înapoi pentru că au uitat să ia un produs.

[citește mai mult...]

O implementare de Warehouse Management System (WMS) reușită începe obligatoriu cu o analiză bună

Date: 09-05-2023

În procesul de implementare al FluxVision WMS, metodologia nu specifică doar obligativitatea analizei ci oferă și câteva șabloane, care ghidează procesul de analiză pentru a se asigura faptul că au fost luate în considerare toate aspectele relevante înainte de implementare.

[citește mai mult...]

Preluați controlul în depozitul dumneavoastră! 5 metode prin care vă ajută soluțiile WMS de la BITSoftware.

Date: 05-05-2023
Author: Alina Răfoi

Condițiile economice actuale determină comercianții să acorde o importanță ridicată înțelegerii și satisfacerii nevoilor clienților. Acest lucru presupune și ca produsele pe care ei le cer sa fie livrate la timp și în cele mai bune condiții.

[citește mai mult...]

[Comunicat de presă] Prin noua fuziune, BITSoftware își propune să devină lider pe piața furnizorilor de soluții de business din România

Date: 03-05-2023
Author: Anca Cazacu

BITSoftware, companie emblematică a domeniului IT&C din România, cu o experiență de 30 de ani în dezvoltarea de soluții software de business, ca și companie consolidată a încheiat anul precedent cu un exercițiu financiar de 4.1 de milioane de Eur, estimând creșteri anuale de cel puțin 20% pentru următorii ani și vizând o serie de obiective strategice.  

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...