Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

[ebook] Editurile din România: Provocări și soluții

Date: 28-06-2024
Author: Alina Răfoi

Estimată la circa 60 de milioane de euro, piaţa românească de carte este foarte departe de potenţialul său, consumul pe cap de locuitor fiind mult sub media europeană.

[citește mai mult...]

[ebook] Entersoft Business Suite® pentru Fashion Retail

Date: 28-05-2024
Author: Alina Răfoi

Dețineți un business în domeniul retailului de îmbrăcăminte? Doriți să aduceți mai multă putere și inteligență afacerii? Descărcați ebook-ul gratuit "Entersoft Business Suite® pentru Fashion Retail" și descoperiți cum vă ajută soluția noastră să transformați obiectivele în rezultatele dorite!

[citește mai mult...]

[eBook] Transformarea digitală în producție

Date: 09-05-2024
Author: Alina Răfoi

Transformarea digitală a devenit un element crucial în mediul de producție, iar soluțiile software joacă un rol critic în optimizarea proceselor și creșterea eficienței. Entersoft Business Suite este o soluție integrată care vine în sprijinul companiilor din industria de producție, oferindu-le instrumente puternice pentru gestionarea eficientă a operațiunilor.

[citește mai mult...]

[ebook] Transformarea digitală, răspuns la provocările actuale din sectorul de construcții din România

Date: 13-09-2022
Author: Alina Răfoi

Adoptarea soluțiilor digitale în construcții a rămas puțin în urmă în România, dacă este să facem comparație cu alte țări din regiune (Polonia, Cehia, Slovacia). Ceea ce înseamnă că în perioada care urmează, rata de adopție a soluțiilor software dedicate industriei va fi din ce în ce mai mare. 

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...