Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

[ebook] Editurile din România: Provocări și soluții

Autor: Alina Răfoi

Estimată la circa 60 de milioane de euro, piaţa românească de carte este foarte departe de potenţialul său, consumul pe cap de locuitor fiind mult sub media europeană.

[citește mai mult...]

[Studiu de caz] Editura Litera își gestionează toate procesele de business cu Entersoft Business Suite® și Entersoft Retail®

Autor: Alina Răfoi

Cu peste 1.000 de titluri editate anual în cele 50 de colecții și imprinturi, Editura Litera pune la dispoziție cărți din cele mai variate domenii. La 32 de ani de când a văzut lumina tiparului prima carte, Editura Litera rămâne fidelă promisiunii pe care a făcut-o cititorilor: aceea de a garanta calitatea și accesibilitatea cărților, îmbunătățind continuu procesul de editare prin asimilarea creativă a celor mai inovatoare tehnologii.

[citește mai mult...]

[Studiu de caz] Grupul Editorial Corint obține o imagine consolidată a tuturor departamentelor şi firmelor din grup cu Entersoft Business Suite®

Autor: Alina Răfoi

Grupul Editorial Corint a luat ființă în 2004 prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda şi Corint Junior. Grupul oferă anual cititorilor săi sute de titluri, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicționare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc. Beletristica ocupă un loc important în acest ansamblu editorial, prin colecțiile de literatură străină, clasică şi contemporană, şi de scriitori români reprezentativi.

[citește mai mult...]

Noutăți SocrateCloud

Ca de fiecare dată, venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri cu noi funcționalități și îmbunătățiri care să optimizeze activitatea firmelor și viața de zi cu zi a utilizatorilor. Cea mai recentă versiune SocrateCloud vine cu următoarele noutăți:

[citește mai mult...]

[Studiu de caz] Fais Group își modernizează și automatizează procesele de business cu soluțiile Entersoft

Autor: Alina Răfoi

Înființat în 1978, Fais Group este format din 20 de companii din Grecia, Bulgaria și Cipru distribuind mărci precum Under Armour, Puma, Mango, Donna Karan New York (DKNY) în Grecia, România, Bulgaria și Cipru, în timp ce lanțurile de retail Kalogirou și Haralas sunt și ele incluse în activitatea de bază, respectiv industria mărcilor de lux. Incluzând business-ul de echipamente sportive (cu mărci precum Swedish Tretorn, American Prince, magazinele Adidas, dar și Wilson, Fila, Mexx, Umbro, New Era, Mistral, Freddy, Hummel, Banana Moon etc.), veniturile grupului depășesc 100 de milioane de euro cu rentabilitate constantă. Vizând dezvoltarea continuă, Fais Group continuă să investească în retail cu un nou design de magazine, căutând locuri potrivite cu prioritate în mall-uri și centre comerciale mari.

[citește mai mult...]

[Entersoft Retail] Monitorizați cei mai importanți KPI pentru retailul de îmbrăcăminte

Autor: Alina Răfoi

Performanță conectată la viitor

[citește mai mult...]

[SBS eFactura] Amenzile aferente sistemului e-Factura, în vigoare de la 1 iunie

Autor: Alina Răfoi

Ziua de 1 iunie a venit cu o veste mai puțin plăcută pentru firmele din România. Ministerul Finanțelor a decis ca amenzile pentru netransmiterea facturilor în sistemul naţional RO e-Factura să înceapă de la 1 iunie.  Agenții economici care nu țin cont de termenul limită de 5 zile lucrătoare pentru transmiterea facturilor în sistemul naţional privind factura electronică RO e-Factura, vor fi sancționați de la 1 iunie 2024. Primele amenzi le putem vedea, teoretic, abia în iulie, pentru fapte săvârșite în iunie.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...