Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

Răspundeți provocărilor din distribuție cu SocrateERP

Date: 27-04-2021
Author: Alina Răfoi

Pandemia de COVID-19 a schimbat ireversibil modul de desfășurare a comerțului la nivel mondial. 

[citește mai mult...]

[eBook] Digitalizarea industriei de distribuție - Provocări, oportunități și soluții

Date: 20-04-2021
Author: Alina Răfoi

 

Într-o industrie atât de competitivă cum este distribuția, supraviețuiește cel care se adaptează cel mai rapid la nevoile clienților, cel care are capacitatea de a evolua, de a deveni productiv și eficient.

[citește mai mult...]

Descoperiți SocrateService, aplicația mobilă pentru reprezentanții de service

Date: 15-04-2021
Author: Alina Răfoi

 

Reprezentanții de service au nevoie de aplicații mobile care să-i ajute să-și desfășoare activitatea în mod optim pe teren, astfel încât să poată să-și gestioneze eficient timpul și serviciile oferite, îmbunătățind calitatea acestora. 

 

Pentru a susține digitalizarea și automatizarea activității pentru companiile de service, BITSoftware lansează aplicația mobilă SocrateService, extensie nativă a soluției SocrateCloud. 

[citește mai mult...]

[Studiu de caz] Normandia: productivitate îmbunătățită și o mai bună gestiune a proiectelor cu SocrateERP

Date: 13-04-2021
Author: Alina Răfoi

SocrateERP susține NORMANDIA în atingerea obiectivelor de creștere pe termen lung prin productivitate îmbunătățită în zona de gestiune a proiectelor, eficientizarea eforturilor angajaților și acces la cele mai importante rapoarte pentru activitatea companiei.

 

NORMANDIA este o companie de servicii industriale, fondată la Brașov în anul 1992. De peste trei decenii, oferă servicii și asistență în instalarea de echipamente, linii automate și roboți industriali, lucrări electrice, mentenanță și transfer industrial. Echipele NORMANDIA intervin în cele mai multe țări din Europa, și nu numai.

[citește mai mult...]

BITSoftware - soluții software pentru sectorul vitivinicol cu finanțare europeană

Date: 09-04-2021
Author: Alina Răfoi

Producătorii de struguri și vin pot beneficia în continuare de măsurile Programului Național de Sprijin în sectorul vitivinicol 2019-2023. Scopul programului este acela de creștere a competitivității producătorilor de vinuri, a performanței economice a întreprinderilor, precum și de a perfecționa tehnologiile de vinificație prin care se obțin vinuri calitativ superioare.

[citește mai mult...]

2020 – Pandemie și eCommerce

Date: 08-04-2021
Author: Diana Trifu

“I think there is a world market for maybe five computers”

Thomas Watson, Presedinte IBM, 1943

 

De-a lungul istoriei, oamenii au făcut nenumărate greșeli în ceea ce privește predicțiile despre viitor. Combinația dintre teama de necunoscut, schimbare și lacunele de cunoaștere, a fost un factor care a influențat major orice decizie în fața căreia am fost puși. Un exemplu celebru de decizie greșită a fost aceea luată de Thomas Watson, Președintele IBM, atunci când, pus în fața deciziei de a investi în “personal computing”, a considerat că sistemele informatice nu vor avea aplicabilitate pentru uz casnic și, ca urmare, nu vor fi un punct de interes pentru consumatorii individuali.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...