Pandemia de COVID-19 a schimbat ireversibil modul de desfășurare a comerțului la nivel mondial.
[eBook] Digitalizarea industriei de distribuție - Provocări, oportunități și soluții
Într-o industrie atât de competitivă cum este distribuția, supraviețuiește cel care se adaptează cel mai rapid la nevoile clienților, cel care are capacitatea de a evolua, de a deveni productiv și eficient.
Reprezentanții de service au nevoie de aplicații mobile care să-i ajute să-și desfășoare activitatea în mod optim pe teren, astfel încât să poată să-și gestioneze eficient timpul și serviciile oferite, îmbunătățind calitatea acestora.
Pentru a susține digitalizarea și automatizarea activității pentru companiile de service, BITSoftware lansează aplicația mobilă SocrateService, extensie nativă a soluției SocrateCloud.
[Studiu de caz] Normandia: productivitate îmbunătățită și o mai bună gestiune a proiectelor cu SocrateERP
SocrateERP susține NORMANDIA în atingerea obiectivelor de creștere pe termen lung prin productivitate îmbunătățită în zona de gestiune a proiectelor, eficientizarea eforturilor angajaților și acces la cele mai importante rapoarte pentru activitatea companiei.
NORMANDIA este o companie de servicii industriale, fondată la Brașov în anul 1992. De peste trei decenii, oferă servicii și asistență în instalarea de echipamente, linii automate și roboți industriali, lucrări electrice, mentenanță și transfer industrial. Echipele NORMANDIA intervin în cele mai multe țări din Europa, și nu numai.
BITSoftware - soluții software pentru sectorul vitivinicol cu finanțare europeană
Producătorii de struguri și vin pot beneficia în continuare de măsurile Programului Național de Sprijin în sectorul vitivinicol 2019-2023. Scopul programului este acela de creștere a competitivității producătorilor de vinuri, a performanței economice a întreprinderilor, precum și de a perfecționa tehnologiile de vinificație prin care se obțin vinuri calitativ superioare.
“I think there is a world market for maybe five computers”
Thomas Watson, Presedinte IBM, 1943
De-a lungul istoriei, oamenii au făcut nenumărate greșeli în ceea ce privește predicțiile despre viitor. Combinația dintre teama de necunoscut, schimbare și lacunele de cunoaștere, a fost un factor care a influențat major orice decizie în fața căreia am fost puși. Un exemplu celebru de decizie greșită a fost aceea luată de Thomas Watson, Președintele IBM, atunci când, pus în fața deciziei de a investi în “personal computing”, a considerat că sistemele informatice nu vor avea aplicabilitate pentru uz casnic și, ca urmare, nu vor fi un punct de interes pentru consumatorii individuali.