Cel mai deschis blog despre afaceri și tehnologie

Acesta este locul unde împărtășim experiența, inovațiile și gândurile noastre cu comunitatea

[Studiu de caz] Rolco obține vizibilitate deplină și informații consolidate cu ajutorul Entersoft Business Suite

Date: 31-10-2023
Author: Alina Răfoi

Poveștile de succes inspiră, sunt motivaționale și ne îndeamnă ca niciodată să nu renunțăm la obiectivele noastre. Studiul de caz Rolco spune povestea celui mai mare producător din Grecia de detergenți și produse de curățat, care s-a lovit de provocarea de a digitaliza întreaga activitate a companiei. Și a reușit!

[citește mai mult...]

KARAMOLEGOS, jucător important în industria de panificație și patiserie, își automatizează procesele din lanțul de aprovizionare cu ENTERSOFT WMS

Date: 25-10-2023
Author: Alina Răfoi

În România, Karamolegos Bakery s-a născut și și-a început activitatea în anul 2009, după finalizarea unei investiții de mai multe milioane de euro, în zona de sud a Bucureștiului. Tradiția Familiei Karamolegos însă datează din 1950, în insula grecească Santorini, acolo unde, într-o brutărie de familie, au început să producă pâine, după rețete tradiționale grecești, și cu ingrediente de înaltă calitate. În zilele noastre, produsele fabricii Karamolegos au devenit sinonime cu inovația și tradiția.

[citește mai mult...]

Entersoft Business Suite susține planurile actuale și viitoare ale Apivita

Date: 17-10-2023
Author: Alina Răfoi

APIVITA, care înseamnă „viața albinei”, este un brand inspirat din neprețuita societate meliferă și bogăția florei grecești. Fondată în 1979, își propune să promoveze un mod responsabil și durabil de a gândi și de a trăi, concretizat în produse naturale de frumusețe eficiente pentru față, păr și corp care îmbină în mod elegant și eficient propolisul, mierea, ceara de albine, laptisorul de matcă, extractele de plante și uleiurile esențiale organice.

[citește mai mult...]

Planificați și monitorizați operațiunile din lanțul de aprovizionare cu Entersoft WMS

Date: 13-10-2023
Author: Alina Răfoi
Entersoft WMS®, parte a Entersoft Business Suite, este o soluție software modernă, de ultimă generație care vă permite să luați decizii asupra proceselor operaționale zilnice, să reduceți complexitatea, să optimizați costurile și să gestionați resursele în interiorul și în afara granițelor depozitului.
[citește mai mult...]

[Studiu de caz] Nordia își modernizează infrastructura internă cu ajutorul soluțiilor Entersoft Business Suite®, Entersoft Mobile®, Entersoft WMS®

Date: 11-10-2023
Author: Alina Răfoi

Niciodată nu spuneți că ați încheiat o vânzare, ci că ați deschis o relație de business pe termen lung. Și cum poate suna mai frumos un feedback în urma derulării unei colaborări decât concluzia lui Nikos Athanasopoulos, IT Manager la Nordia S.A.? “Rezultatele alegerii de a colabora cu Entersoft ne-au depășit așteptările”. Asta este ceea ce ne alimentează drive-ul și ne motivează să facem lucrurile din ce în ce mai bine.

[citește mai mult...]

Impactul tehnologiei de ultimă generație asupra gestiunii stocurilor

Date: 06-10-2023
Author: Alina Răfoi

Gestiunea eficientă a stocurilor poate aduce oricărei companii un avantaj competitiv important. Gestiunea stocurilor este un aspect foarte important pentru afacerile care comercializeaza produse fizice. O gestionare eficienta a stocurilor reduce costurile operaționale, îmbunătățește satisfactia clientilor și crește profitabilitatea.

[citește mai mult...]

Soluțiile Entersoft CRM și Entersoft Mobile SFA susțin compania Olympus în organizarea și controlul operațiunilor

Date: 05-10-2023
Author: Alina Răfoi

Greek Dairies S.A. (Olympus) este unul dintre cei mai mari producători de lactate din Grecia. Compania s-a format prin fuziunea a trei mari companii: Rodopi, Tyras și Olympos. Compania are operaţiuni în Grecia, Bulgaria și România și exportă produse în 42 de ţări. Are peste 1000 de angajaţi, iar veniturile sale depășesc 300 de milioane de euro.

[citește mai mult...]

Categorii

mai mult...

Arhivă


mai mult...